Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Οργάνωση ντουλάπας




Ανάμεσα στα διάφορα blogs που παρακολουθώ είναι και το Ask Anna, το οποίο και με ενέπνευσε μέσω της παρακάτω εκστρατείας να οργανώσω διάφορους χώρους στο σπίτι! Ο διαγωνισμός για αυτή την εβδομάδα προτρέπει να οργανώσουμε τις ντουλάπες μας.






Ξεκινάω λοιπόν ανοίγοντας τις ντουλάπες με τα διάφορα και είδα ότι ήδη είμαι σε πολύ καλό δρόμο όπως φαίνεται (να είναι καλά ο σύζυγος με την τακτικότητα του)...



Όλοι όμως έχουμε το τρωτό μας σημείο, και το δικό μου βρέθηκε στον παρακάτω χώρο ο οποίος φιλοξενεί τσάντες, bijoux, φάρμακα κλπ


Έφτιαξα μια μεγάλη κούπα καφέ και στρώθηκα στη δουλειά!



Tips:
  1. Φροντίστε τα αντικείμενα που χρησιμοποιείται πιο συχνά να είναι στο επίπεδο των ματιών σας
  2. Μην κρύβεται αντικείμενα (ναι την τσάντα αυτή πίσω στην κρυμμένη γωνία δεν θα τη δείτε ποτέ οπότε ίσως δεν την φορέσετε και ποτέ)
  3. Ωραία είναι τα μικρά κουτάκια και τα κλειστά καλαθάκια των bijoux αλλά επειδή και εδώ ισχύει το νούμερο 2. μην τα κρύβετε γιατί δεν θα τα δείτε.
  4. Απεναντίας βάλτε σε τσαντάκια τα καλοκαιρινά αξεσουάρ μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και να κάνετε το ανάποδο.
  5. Αν έχετε σπιτικό φαρμακείο ελέγξτε την ημερομηνία λήξεως και πετάξτε/αντικαταστήστε τα ληγμένα.



Αν θέλετε να διαβάσατε περισσότερα χρήσιμα tips ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση Οργανώνοντας την ντουλάπα [tips]


Καλή εβδομάδα!

10 σχόλια:

  1. Ουφφ ουφφ. Τις φτιάχνω, είναι μία χαρά, μετά κάτι ψάχνω -που έχω κλασσικά ξεχάσει που το έχωσα όταν τις έφτιαχνα- τις κάνω ανάκατα και φτου κι από την αρχή!! Γιατί να μην υπάρχουν μαγικά ραβδάκια εεε;;;
    Πολύ χρήσιμα τα tips σου Κατερίνα. Πριν κανένα μήνα έκανα το φαρμακείο και πέταξα τα ληγμένα! Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Καλή ιδέα για το μαγικό ραβδί! Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οι τσάντες μου! Τις φτιάχνω αλλά η τάξη διαρκεί μόνο μέχρι την επόμενη μέρα!!

      Διαγραφή
  2. Το φαρμακείο μου το ελέγχω συχνά-πυκνά γιατί είμαι που είμαι ,αν πάρω και ληγμένα χάθηκα.Αλλά η ντουλάπα μου μία αναδιοργάνωση τη θέλει σίγουρα.Αν βρω χρόνο, γιατί τώρα έχω τόσες νέες φίλες bloggers που παρακολουθώ και εμπνέομαι,θα χρησιμοποιήσω τις σημερινές σου συμβουλές .Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φαρμακείο είναι πολύ σημαντικό όντως! Άντε στρώσου στη δουλειά και βγάλε και καμιά φωτογραφία πριν-μετά να πάρουμε και εμείς περισσότερη έμπνευση!

      Διαγραφή
  3. Αχ, μπράβο! Η οργάνωση ντουλάπας/γραφείου/κουζίνας κλπ είναι από τις πολύ αγαπημένες μου ασχολίες! Εκστασιάζομαι! Αγοράζω κουτια, κουτάκια, κρεμάστρες, κρεμασταράκια, καλάθια, χαμός! Και κάθε τόσο πάω και κάνω ανακατάξεις! Τη βιβλιοθήκη μου δε, την έχω κάνει tetris!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχ τι ωραία!! Θέλω οπωσδήποτε να δω φωτογραφίες!! Ειδικά για τη βιβλιοθήκη!!

      Διαγραφή
  4. Είπαμε ότι οι ντουλάπες είναι τα τρωτά μας σημεία μέσα στο σπίτι. Σε γενικές γραμμές τις διατηρώ τακτοποιημένες αν και είναι τρομερά επίπονο με 6 άτομα στο σπίτι και άααααααααπειρα ρούχα (γιατί τα κρατάνε όλα δεν ξέρω). Υπάρχουν όμως 2 ντουλάπες που είναι ο καημός μου να τις δω τακτοποιημένες...του γιου μου και της μικρής μου κόρης. Τοπίο μετά από τυφώνα θυμίζουν! Καλο μεσημέρι Κατερίνα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ήμουν πιο μικρή τα ρούχα μου αποτελούσαν "διακόσμηση" του δωματίου πάνω σε καρέκλες, κρεβάτια κλπ! Η ντουλάπα μου κατά ένα περίεργο λόγω ήταν πάντοτε ταχτοποιημένη! Το υπόλοιπο δωμάτιο ήταν τυφώνας! Οπότε καλύτερα τουλάχιστον που τα βάζουν μέσα στην ντουλάπα και σιγά σιγά θα το πιάσουν το νόημα από μόνα τους και οι 2 ντουλάπες σου θα τακτοποιηθούν!!

      Διαγραφή
  5. Κατερίνα μου... καθε εβδομάδα τις φτιάχνω και τη επόμενη παλι χαλια τις κανω!!!! Μου αρέσει τοσο οταν ολα ειναι τακτοποιημενα!!!! Αλλά ποτέ δεν τηρώ την τάξη εκεί μέσα.... Γιατί είμαι ανάποδος άνθρωπος οπως λέει η μαμα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα δεν είσαι ανάποδος καλέ! Είσαι καλλιτεχνική φύση και εμπνέεσαι από την αταξία (έτσι απαντούσα εγώ στη μαμά μου σε μικρότερη ηλικία)!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...