Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Spring Cleaning!





Σήμερα είμαι έτοιμη να σας βάλω σε δουλειές! Σας έχω φτιάξει το πιο εύκολο πρόγραμμα για την καθαριότητα της άνοιξης (ή Spring Cleaning όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι)! Φέτος αποφάσισα να κάνω εβδομάδα καθαριότητας με αρκετές δουλίτσες κάθε μέρα χωρισμένες ανά δωμάτιο του σπιτιού!












Μαζέψτε λοιπόν κουβάδες και σφουγγάρια, κατεβάστε το παρακάτω πρόγραμμα και ελάτε να μου κάνετε παρέα στη γενικά καθαριότητα χρησιμοποιώντας την παρακάτω λίστα.



Αν θέλετε περισσότερες ειδικές λεπτομέρειες σε θέματα καθαρισμού (ειδικά για την κουζίνα θα σας βοηθήσει) ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία του blog Καθαρίζω!


Διαβάστε επίσης και τους πιο συγκεκριμένους οδηγούς:
Spring Cleaning: Κρεβατοκάμαρα
Spring Cleaning: Μπάνιο


Καλή εβδομάδα!

26 σχόλια:

  1. ΄Ετσι όπως το διαβάζω ,εύκολο δείχνει .Το θέμα είναι όταν πιάνω το ρημάδι το ξεσκονόπανο(μπλιαχ).Δεν μου αρέσει καθόλου.Γιάυτό κι εγώ προτιμώ το λεκανάκι με το νερό και το μαλακό πανί για τα έπιπλα.Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα να το κάνω όσο πιο απλό γίνεται για να τα καταφέρω να γίνει τις καθημερινές μαζί με τη δουλειά! Με το γνωστό ξεσκονόπανο τα κάνω κάθε βδομάδα οπότε το χρειάζονται στη "γενική" το λεκανάκι τους!!

      Διαγραφή
  2. Χμμμ.... για να τα κάνω εγώ όλα αυτά καθημερινές, σημαίνει πως είτε στη δουλειά δεν θα έρθω, είτε δεν θα κοιμηθώ...για αυτό και τα πλακώνω όλα κάθε Σαββατοκύριακο και έρχεται η Δευτέρα και είμαι πτώμα στην κούραση!!!
    Ευχαριστούμε πολύ για το πρόγραμμα Κατερίνα! Ευτυχώς με λίγες εξαιρεσεις, τα περισσότερα τα έχω κάνει και τα κάνω σε εβδομαδιαία βάση!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήθελα να αποφύγω και εγώ φέτος! Να χαλάω τα ΣΚ μου αλλά νομίζω πως είμαι ένα πτώμα ήδη σήμερα χαχαχα! Για να δούμε πως θα πάει!!

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστούμε Κατερίνα! Δεν ξεχνάς τίποτα βλέπω... αχ βαχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπάθησα να επικεντρωθώ στις βαριές δουλειές που δεν κάνουμε κάθε εβδομάδα! Τώρα αν λείπει κάτι, πείτε το και σε μένα γιατί σίγουρα δεν θα το κάνω αν δεν είναι στη λίστα χιχιχι!

      Διαγραφή
  4. Αχ, τι ωραία που τ φτιαξες το πρόγραμμα! Εγώ έχω ξεκινήσει 2 μέρες πολύ δυναμικά και μέτα... τσουφ... ξεφούσκωσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα έτσι πάει συνήθως! Και εγώ χτες που ξεκίνησα ήμουν μέσα στην τρελή χαρά και σήμερα ήδη έχω αρχίσει να βαριέμαι!! One day at a time που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι!! Που θα πάει θα τελειώσει η λίστα και την Κυριακή θα κάνω χαλάρωση και beayte!!

      Διαγραφή
  5. κατερινακι μολις τελειωσεις ελα κ απο εδω βολτα, γτ εμενα με βλεπω να κανω μονο τη λιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι καλά περίμενε!! Χαχαχα! Μπορώ όμως να παίζω με τα παιδιά σου και να κάνεις εσύ τις δουλειές χιχιχι!!

      Διαγραφή
    2. και αυτο βοηθεια ειναι!!! σε περιμενω!!!

      Διαγραφή
  6. Νοικοκυρούλα μου εσύ! Αχ μόνο Σ/Κ μας μένει να κάνουμε κάτι και που να τα προλάβουμε αλλά κάτι απ όλα που έγραψες έχει γίνει οπότε είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου εσύ με τόσα άτομα θα έπρεπε να μοιράζεις δουλειές και αρμοδιότητες χαχαχα! Βέβαια βλέπω είσαι σε καλό δρόμο οπότε καλό κουράγιο!

      Διαγραφή
  7. Να σου πω ....θα ειναι πολυ ωραιο το προγραμμα στο ψυγειο και να βλεπουμε τι απο αυτα μπορουμε να καταφερουμε!!! Κατερινα εισαι οργανωτικο μυαλο! φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου πολύ μου αρέσει η αντιμετώπιση σου!! Ότι καταφέρουμε!! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  8. ουάου.. πόση οργάνωση!!!

    μόνο που είναι λίγο δύσκολο όταν έχεις και ένα μικρό παιδί στο σπίτι!! για την ακρίβεια ένα βρεφάκι..

    καλώς σε βρήκα και εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες! Εμ με βρεφάκι στο σπίτι τι να πρωτοκάνεις! Εγώ προτείνω να τα αφήσεις όλα και να ασχοληθείς με αυτό!!

      Διαγραφή
  9. Κατερίνα μου εδώ είμαι πάλι. Βρες χρόνο και έλα από το blog μου σου έχω παιχνιδάκι να παίξεις. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχα τέλεια ιδέα!! Ο δικός μου ευτυχώς βοηθάει αρκετά!! Λοιπόν του χρόνου θα φτιάξω πρόγραμμα για 2 άτομα με χωρισμένες τις δουλειές! Για συζύγους, ζευγάρια, συγκατοίκους κλπ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πω-πω κουράστηκα ήδη! Όλο το χαμαλίκι της σούπερ καθαριότητας και των πολλών πλυντηρίων το έκανα μέσα στον Μάρτιο - περίμενα επισκέψεις, αλλιώς... - Την γενική μου την έκανα πουρνό πουρνό σήμερα! Σε λιγάκι θα κάνω κι ένα σφουγγάρισμα και είμαι κιουρία! Πάντως χαρά στο κουράγιο σου Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχχ τι ωραία! Εσύ τελείωσες κιόλας! Εγώ είμαι πτώμα αλλά σκέφτομαι ότι φτάνει η Κυριακή!! Καλωσόρισες στην παρέα Σοφία!!

      Διαγραφή
  12. Αχ μια χαρά τα λες.
    Χρόνο που θα βρούμε.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες Μαρία Έλενα αλλά πρέπει να γίνουν!! Το αστείο είναι ότι μέσα σε όλα δεν είχα υπολογίσει και τα καθημερινά πχ μαγείρεμα κλπ!!

      Διαγραφή
  13. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση Κατερινάκι! Όχι όσα βλέπει η πεθερά χαχαχαχαχ Βέβαια εγώ πλακώνομαι το Σαββατοκύριακο και βγάζω ότι έχεις προγραμματίσει για όλη την εβδομάδα... αλλά άδεια από τη δουλειά για δουλειές του σπιτιού δεν παίρνω....
    Πολλά φιλιά
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεε όχι και άδεια καλέ Νίκη! Να χαλάς μέρες από τις πολυπόθητες διακοπές! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Θα είσαι όμως πτώμα κάθε ΣΚ! Μοίρασε και κάτι τα απογευματάκια τις καθημερινές!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...