Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Liebster Award: Discover new Blogs 02/2015







Σήμερα είναι μια παρεΐστικη μέρα! Δεν έχουμε δουλειές, κατασκευές, οργάνωση και μαγειρέματα! Φτιάξτε καφεδάκι και ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα! Αφορμή είναι το Liebster Award: Discover new Blogs και τα 5 blogs που μου το χάρισαν!










Ας ξεκινήσουμε με τα 5 blogs που μου έκαναν την τιμή (με χρονολογική σειρά για να είμαστε δίκαιοι):
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ που με σκεφτήκατε και μου δώσατε την αφορμή για αυτή την ανάρτηση!

Πάμε να δούμε και τους (βαρετούς) κανόνες του βραβείου:
  1. Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster Award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.
  2. Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.
  3. Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
  4. Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.
Για πάμε να τα πούμε λοιπόν:




1. Γιατί ξεκινήσατε το blog?
Πριν 2 χρόνια και κάτι λοιπόν αποφάσισα κάθε Κυριακή να αφήνω όλες τις έννοιες στην άκρη και να ασχολούμαι με το σπίτι! Αποφάσισα να αφιερώνω την μέρα σε project οργάνωσης, καθαριότητας, μαγειρικής, διακόσμησης αλλά και τεχνολογίας! Το blog ξεκίνησε ως ανάγκη να καταγράψω όλα αυτά τα projects για να τα βλέπει η μαμά μου και οι φίλες μου ώστε να τις πείσω ότι μπορώ να γίνω μια καλή νοικοκυρά!!!

2. Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;
Όπως είχα γράψει και παλιότερα είμαι χαζοχαρούμενη! Με ενθουσιάζουν τα πάντα! Με κάνει χαρούμενη η θέα του ουρανού, ένας περαστικός, ο καφές μου, ένα μυρμήγκι, ο καινούργιος μου αναπτήρας και κάθε τι που μπορεί να φαίνεται χαζό σε έναν απλό άνθρωπο!

3. Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Μετά τα προφορικά σχόλια της μαμάς μου και των φίλων μου, τα γραπτά σχόλια από τις άλλες bloggers είναι η καλύτερη δύναμη και παρηγοριά. Ι am not alone out there! Επικοινωνούμε, μοιραζόμαστε και ανταλλάσσουμε απόψεις!

4. Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Αυτή είναι εύκολη ερώτηση! Για τις Κυριακές μου στο σπίτι!

5. Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε ποτέ γνωριστεί προσωπικά;
Δυστυχώς όχι ακόμα αλλά πείτε μου ώρα, μέρα και μέρος και θα είμαι εκεί! 

6. Πως φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει/ να αλλάζει και με ποιο τρόπο;
Πως θα ήθελα να είναι οι Κυριακές μου σε 2 χρόνια; Να είμαι στο σπίτι και να κάνω τα πράγματα που αγαπώ και με γεμίζουν! Αν μου φέρει αλλαγές η ζωή θα αλλάξει και το blog! Το μόνο που φαντάζομαι είναι να ψάχνει μια νέα νοικοκυρά πως θα καθαρίσει εύκολα το φούρνο της και να βρίσκει εδώ τη λύση!

7. Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Μισό λεπτό να ρωτήσω τη μαμά μου και τις φίλες μου που με ξέρουν και προσωπικά! Αν έχετε και εσείς άποψη παρακαλώ πολύ να μου τη γράψετε στα σχόλια να ξέρω και εγώ τι να απαντάω στην ερώτηση!

8. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
2-3 Κυριακάτικες ωρίτσες! Πρέπει να τις αυξήσω τώρα που το σκέφτομαι αν θέλω να βελτιώσω λίγο τις φωτογραφίες μου!

9. Πως γεννιούνται τα post σας;
Σηκώνομαι το πρωί και αφού πιω τον καφέ μου, κοιτάω γύρω γυρώ το σπίτι και σκέφτομαι τι έχω κέφι να φτιάξω σήμερα!

10. Ευχές για τον αναγνώστη
Καλέ μου και αγαπητέ μου αναγνώστη, σου εύχομαι να έχεις την υγεία, την ψυχική ηρεμία, το χρόνο, το κέφι και την όρεξη να μπαίνεις την Κυριακή και να διαβάζεις blogs σαν το δικό μου!

Πραγματικά νιώθω την ανάγκη να χαρίσω το βραβείο στα 5 blogs που μου το έδωσαν! Παρόλο που έχουν γράψει ήδη αναρτήσεις, όσες δεν τις γνωρίζεται κάντε μια βόλτα και Discover new Blogs:
Τώρα για τα υπόλοιπα 5 (σύμφωνα με τους κανόνες) το αφήνω πάνω σας! 
Και μην ξεχνιόμαστε, περιμένω τις απαντήσεις σας στην 7η ερώτηση! Δέχομαι και παρατηρήσεις εννοείται! Let's talk! Για όσες προτιμούν την προσωπική επικοινωνία περιμένω στοιχεία να τα πούμε από κοντά και να γνωριστούμε με μια κούπα ζεστό καφέ!

Καλή εβδομάδα!

Υ.Γ 16/02/15: Να ευχαριστήσω πολύ και τη Θάλεια και τη Γεωργία με τα Ζωγραφοτεχνήματα τους που μου έδωσαν επίσης το βραβείο και φυσικά ανταποδίδω με μεγάλη χαρά!

27 σχόλια:

  1. Νομίζουμε πως η επικοινωνία είναι ένα από τα δυνατά σου στοιχεία Κατερίνα!!! Θερμά συγχαρητήρια για το βραβείο που σου αξίζει!!! Φιλιά πολλά, Μαρίνα - Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ θερμά για τα καλά σας λόγια κορίτσια! Και σκέφτομαι ότι μόλις γνωριστήκαμε διαδικτυακά! Με συγκινήσατε!

      Διαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια Κατερίνα μου, αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά νομίζω πως είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και είναι από τα πράγματα που μου αρέσουν στους ανθρώπους! Μπράβο για τα πολλά βραβεία... το αξίζεις και με το παραπάνω! Φιλιά και καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχ πόσο χαρούμενη με έκανες Χριστίνα μου με τα καλά σου λόγια! Άντε να οργανωθούμε να τα πούμε και από κοντά! Να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  3. φιλεναδα χαιρομαι που καθε Κυριακη μας αφιερωνεσαι! νοιωθω λιγοτερο τεμπελα οποτε σε διαβαζω! χαχαχα με παρακινεις για δουλειες! :)

    φιλακια και αναμενω και αλλες υπεροχες αναρτησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ χαίρομαι Ζίνα μου να σας παρακινώ! Άμα βρίσκεις το χρόνο με τα 2 κουτσούβελα είναι άλλο το θέμα χιχι!

      Διαγραφή
  4. πολύ μου άρεσε ο λόγος δημιουργίας του blog σου Κατερίνα!!! χεχε.. καλή νοικοκυρούλα!!!! :) φιλάκια πολλά, μάθαμε περισσότερα για σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Εύη μου! Προσπαθώ να γίνω μια καλή νοικοκυρούλα είναι η αλήθεια! χιχι

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για το βραβείο Κατερίνα μου!!! Blog με πρόγραμμα και σκοπό ... νοικοκυρεμένα πράγματα ... ☺ !!! Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου!!! Καλή σου μέρα !!! Καλή συνέχεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον το blog είναι νοικοκυρεμένο δεν μπορώ να πω! Σ' ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου Κατερίνα.Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν μη τι άλλο απόλαυσα τις απαντήσεις σου! χωρις να σε ξερω προσωπικά δίνεις την εντύπωση ενος ανθρώπου με κέφι και χαμόγελο! σε ευχαριστω πολυ που μου εδωσες και μενα το βραβείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι είμαι χιχι! Ντίνα μου είσαι ένα από τα καινούργια blogs που συνάντησα τον τελευταίο καιρό οπότε ήθελα με μεγάλη μου χαρά να σου δώσω το βραβείο!

      Διαγραφή
  8. Ο λόγος δημιουργίας του μπλοκ σου είναι το καλύτερο που διάβασα Κατερίνα! Πολύ ειλικρινές, γλυκό και αυθόρμητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Λίλια! Αυτές οι συνήθειες είναι που δίνουν ένα χαρούμενο τόνο στην καθημερινότητα μας!

      Διαγραφή
  9. ευχαριστω για τα καλα σου λόγια και για το βραβειο. Δεν σου κρυβω οτι σε ζηλευω που μπορεις να αφιερωσεις χρόνο ειδικα την Κυριακη για blogging. Eλπιζω να μπορεσω να το κανω και εγω καποια στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαρία μου! Εύχομαι να βρεις τον ελεύθερο Κυριακάτικο χρόνο που επιθυμείς!

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα Κατερινα μου! Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο! Νομίζω ότι είμαι κι εγώ λιγάκι χαζοχαρούμενη! Αναπτήρα δεν εχω αλλα απλα πράγματα μου δινουν κι εμενα χαρα!!Ευχαριστω και παλι πολλάαααα φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταιριάζουμε πολύ Ειρήνη μου! Είναι μεγάλη ευτυχία να βρίσκεις χαρά στα μικρά και καθημερινά πράγματα!

      Διαγραφή
  11. Κατερίνα μου συγχαρητήρια για το βραβείο! Οι αναρτήσεις σου είναι πολύτιμες για μένα. Με έχουν βοηθήσει να οργανωθώ καλύτερα. Πολλά φιλάκια και πάντα επιτυχίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ Θάλεια μου για τα καλά σου λόγια! Μου δίνεις δύναμη για τη συνέχεια!

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητήρια Κατερινάκι μου! Το αξίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι Βάσω μου! (ακούς μαμά!!).
    Όποτε έχει όρεξη για εκδρομούλα προς πρωτεύουσα θα χαρώ πολύ να τα πούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...