Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Φτιάχνοντας ένα shadow box ενθύμιο βάφτισης






Θυμάστε πέρσι που έγιναν νονά της πιο όμορφης μπέμπας; Την Παρασκευή η βαφτιστήρα μου έγινε 2 χρονών και δεν θα μπορούσαμε με την έτερη νονά, παρά να ετοιμάσουμε ένα ενθύμιο shadow box βάφτισης από τα χεράκια μας!










Ξεκινήσαμε με πολύ όρεξη, φρέσκο καφεδάκι, τέλεια γλυκάκια και την κορνίζα Ribba από το IKEA που έχει το κατάλληλο βάθος.


Η χρυσοχέρα έτερη νονά έφτιαξε τριανταφυλλάκια μια γλύκα, από τις μπομπονιέρες της βάφτισης! Να είναι καλά η υπέροχη θεία της μπέμπας που μας είχε προμηθεύσει με extra μπομπονιέρες την ημέρα εκείνη!


Για το κέντρο επιλέξαμε μια φωτογραφία της μπέμπας με τα βαφτιστικά της και ένα υπέροχο χαμόγελο το οποίο βέβαια δεν μπορώ να σας δείξω! Φτιάξαμε περίπου τη σύνθεση μας με όλα τα υλικά! Καλά δεν είναι υπέροχα τα ξύλινα μαγνητάκια; Είχε ένα σχέδιο η κάθε μπομπονιέρα!



Στη συνέχεια κολλήσαμε με θερμόκολλα όλα μας τα καλούδια! Τα μαρτυρικά που βλέπετε στην πάνω δεξιά γωνία είναι αυτά που φτιάξαμε εδώ!


Κλείσαμε το καδράκι και είμαστε έτοιμες! Τι κρίμα που δεν μπορείτε να το δείτε όλο με τη γλυκιά φατσούλα!


Για το τέλος γράψαμε μία αφιέρωση με τις ευχές μας στο πίσω μέρος και ως περήφανες χαζο-νονές βγάλαμε αναμνηστικές φωτογραφίες! Να μας ζήσεις Αναστασία να γίνεις μεγάλη και τρανή και πάντα να χαμογελάς!


Καλή εβδομάδα!

41 σχόλια:

  1. Φοβερό Κατερίνα!!!! Θέλω και εγώ για τα πιτσιρίκια μου να.φτιάξω κάτι ανάλογο, και για τη γέννηση και για τη βάπτισή τους! Να στε καλά να την καμαρώνετε τη βαφτιστήρα σας! Καλό φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχ πολύ καλά θα κάνεις Βέρα μου! Βάλε και τους νονούς στο παιχνίδι (για αυτά της βάφτισης) και θα το ευχαριστηθείτε όλοι μαζί παρέα!

      Διαγραφή
  2. Πανέμορφο!
    Να τη χαίρεστε να είναι καλότυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τις όμορφες ευχές σου! Να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  3. Έτσι είναι οι νονές...!!!Σκέφτονται και την παραμικρή λεπτομέρεια και μάλιστα την αποδίδουν με τα χεράκια τους!!!ΝΑ το χαίρστε το μικράκι σας Κατερινάκι μου!Καλό Φθινοπωράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλό Κική μου είναι ότι τα χρώματα της βάφτισης ταιριάζουν απόλυτα και με το δωμάτιο της μικρής! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Καλό Φθινόπωρο!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο, Κατερίνα μου!!! Πάντα αξια!!! Αυτο είναι το καλό με αυτές τις κορνίζες!!! Μπορούν να γίνουν ξεχωριστά ενθύμια!!! Να την χαίρεστε την υπέροχη μικρούλα!!! Πολλά φιλιά!!! Καλή βδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τις είχα ξαναδοκιμάσει αλλά εντυπωσιάστηκα! Το μυαλό μου έχει γεμίσει ιδέες για νέες κορνίζες Ιωάννα! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  5. Κατερινα ειναι πανέμορφο, ρομαντικό και girly! Μπράβο νονες! Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Σωτηρία μου! Ελπίζω να της αρέσει όταν μεγαλώσει και το καταλάβει!

      Διαγραφή
  6. Να σας ζησει! και με τετοιες νονες, ξαναβαφτιζομαι και εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Δεν παίζεσαι Ζήνα! Βρες παπά και εκκλησία τώρα που τα έχω πρόσφατα και είμαι ετοιμοπόλεμη!

      Διαγραφή
  7. Τι ωραίο δώρο Κατερίνα! Πάντα ειναι προτιμότερο να δίνουμε χειροποίητα δώρα που ειναι φτιαγμενα με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτή τη σκέψη κάναμε με την έτερη νονά Μαίρη μου και ομολογώ πως διασκεδάσαμε πολύ με την όλη διαδικασία! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  8. Μπράβο στις νονές! Πολύ ωραίο δώρο και με συναισθηματική αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλέπω την ώρα Ελευθερία μου κάποια στιγμή που θα είναι μεγάλη να της περιγράφουμε τις στιγμές που ζήσαμε καθώς το φτιάχναμε και να γελάμε! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  9. Πάντα τυχερή η κούκλα!Φοβερό δωράκι Κατερινάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks Λίλια! Τελικά τα χειροποίητα κρύβουν και τις περισσότερες αναμνήσεις!

      Διαγραφή
  10. Μπράβο Κατερίνα είναι πολύ όμορφο και ρομαντικό !!Να είναι γερή και καλότυχη η μικρή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ τρυφερη ιδέα. Και ειδα και τα μαρτυρικα που με ενδιαφέρουν για την βαπτιση και της δικης μου μπεμπας. Να την χαιρεστε την βαπτιστηρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά ετοιμάζεσαι εσύ! Μάζευε ιδέες! πάντως η διαδικασία για τα χειροποίητα μαρτυρικά ήταν πολύ εύκολη και διασκεδαστική! Βάλε τους νονούς στη σειρά!

      Διαγραφή
  12. Να σας ζήσει Κατερίνα μου και πάντα να την καμαρώνεται!! Είναι πολύ όμορφη ιδέα και θα την κάνω σε ένα μωρό που θα έχουμε σύντομα στην οικογένεια!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το καλό Ελεάνα μου! Μπορείς να κρατήσεις και πράγματα ενθύμιο από το μαιευτήριο και φυσικά τα στοιχεία ύψος, βάρος κλπ! Αχχ τέλειο θα γίνει! Μην ξεχάσεις να μας το δείξεις στο blog!

      Διαγραφή
  13. Ένα πολύ ωραίο ενθύμιο στο πέρασμα του χρόνου για την μικρή βαπτιστηρα σας,Κατερινα μου και μία πολύ όμορφη κατασκευή...την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να αντέξει Μαρία μου στο πέρασμα του χρόνου! Το πολύ πολύ να το δει σε φωτογραφίες και να διαβάσει την ανάρτηση όταν θα μεγαλώσει η μικρούλα!

      Διαγραφή
  14. Υπέροχο Κατερινακι μου!!! Να σας ζήσει και να έχετε όλοι υγεία και χαρά!!!!
    Καλή εβδομάδα 😘 😘 😘 😘 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταπληκτικό Κατερίνα μου! Το ωραιότερο ενθύμιο από τη βάφτιση για την μικρούλα! Να σας ζήση η γλυκιά σας βαπτιστήρα και να την καμαρώνετε πάντα, γερή και καλότυχη! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε Θάλεια μου! Είμαι πολύ τυχερή που και η άλλη νονά έχει πολύ κέφι και όρεξη για δημιουργία!

      Διαγραφή
  16. Μου έδωσες μια ωραία ιδέα, ελπίζω να βρω χρόνο να φτιάξω και εγώ κάποια στιγμή. Είναι ένα πολύ όμορφο ενθύμιο! Ελπίζω να το χαρεί και το βαφτιστηράκι σου μεγαλώνοντας! ΦΙλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα πολύ χαίρομαι Λαμπρινή μου που σου έδωσα έμπνευση! Ανυπομονώ να δω τι θα φτιάξεις!
      Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  17. Τι φοβερό αποτέλεσμα!!! Θέλω να το δοκιμάσω κάποια στιγμή! Σε ευχαριστούμε!!! Τα βήματα που μας δίνεις είναι πολύ ξεκάθαρα και με την σωστή λεπτομέρεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντασία να έχει Μαρία μου και είναι πολύ εύκολο να γίνει! Δοκίμασε το και περιμένω ανάρτηση στο blog! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  18. Είχα φτιάξει shadow box για τον γιο μου. Πήρα από το ίδιο κατάστημα μεγάλη κορνίζα και έχω βάλει μέσα ότι πρώτο που φόρεσε. Και εχω σκοπό να φτιάξω άλλο ένα με τα της βάφτισης. Είναι υπέροχη ιδέα πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφη και γλυκιά ιδέα Πωλίνα μου! Ε νομίζω ότι επιβάλλετε να φτιάξεις ένα μεγάλο και για τη βάφτιση του! Είναι ότι πρέπει για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

      Διαγραφή
  19. Έγινε τέλειο το καδράκι τυχερή η βαπτιστήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία μου και για την πολύτιμη βοήθεια σου στην επιλογή του σωστού κάδρου! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...