Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Εκτυπώσιμη κάρτα σετ για τη γιορτή της μητέρας [Guest post by Crafty Details]






Σήμερα στο Κυριακή στο σπίτι έχουμε επισκέψεις. Η ταλαντούχα Νικολέττα ήρθε από το Crafty Details και φέρνει μαζί της ένα τέλειο σετ από τα πανέμορφα εκτυπώσιμα της, για να γιορτάσουμε τη σημερινή ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες! Για πάμε να δούμε τι έχει να μας πει.








Γεια σου φίλη! Ας συστηθώ πρώτα! Είμαι η Νικολέττα απο το Crafty Details, ένα δημιουργικό blog που αγαπά τη δημιουργία σε κάθε της μορφή. Λατρεύω να σχεδιάζω κάθε λογής εκτυπώσιμα και συνεχώς προσθέτω καινούργια! Επίσης αγαπώ πολύ το handlettering και την εικονογράφηση αλλά και να μπερδεύω τεχνικές και χρώματα. 

Χάρηκα πολύ όταν μου έκανε η Κατερίνα την πρόταση να φτιάξω ένα εκτυπώσιμο για το Κυριακή στο Σπίτι.  Και χάρηκα διπλά γιατί ο λόγος που το σχεδίασα είναι σπουδαίος. Είναι αφιερωμένο στο πρόσωπο που μας έχει πλάσει, μας έχει αγκαλιάσει, μας έχει σκουπίσει τα δάκρυα, έχει γλύψει τις πληγές μας, μας  έχει αγαπήσει με όλο της το είναι. Με μια αγάπη στην πιο καθαρή και αγνή της μορφή. Αρχέγονη και ιερή. Κοσμική. Μοναδική και εφ΄ όρου ζωής. 

Που μπορεί και διαβάζει τους χτύπους της καρδιάς μας σαν αλφάβητο μιας γλώσσας που μόνο αυτή έχει μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει και έχει τη μαγική ικανότητα να βλέπει πέρα από αυτό που φαίνεται. Και πολλές φορές να βλέπει αυτό που εμείς δεν βλέπουμε. Ακόμα.

Το πρόσωπο που δεν μας είδε ποτέ ως κάτι άλλο πέρα από αυτό που πραγματικά είμαστε. Και που είναι περήφανο για μας. Μας καμαρώνει. Που όταν διαφωνούμε ή όταν δεν την καταλαβαίνουμε, μας απαντάει με το  αφοπλιστικό:
"Όταν γίνεις κι εσύ μάνα, θα καταλάβεις". 
Ναι, μάνα, τώρα καταλαβαίνω. Σε ευχαριστώ.

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε αυτήν. Στη μαμά μας. Στη πυξίδα και αναφορά μας. Στη γυναίκα που μας έδωσε λευκές σελίδες στο βιβλίο της ζωής  μας για να το γεμίσουμε με κάθε λογής χρώματα, λέξεις και συναισθήματα. Πρόλογος του μα και σελιδοδείκτης του, οι ευχές και οι προσευχές της.

Ο,τι κι αν αποφασίσεις να της δωρίσεις φίλη μου, για να της εκφράσεις την αγάπη σου, συνόδεψε το με αυτό το σετ εκτυπώσιμων! Τα έφτιαξα με σκοπό να αποτυπώσουν στο χαρτί το πόσο πολύ τη νοιάζεσαι. Απλά και τρυφερά. Είμαι σίγουρη ότι θα την κάνουν να χαμογελάσει.


(παρακάτω θα βρεις το link που θα σε παραπέμψει στο printable)

Το σετ αποτελείται από: 
  • την μονόκαρτη ευχητήρια κάρτα " Μαμά μου σ'αγαπώ", όπου στο πίσω μέρος μπορείς να γράψεις τις ευχές σου και ο,τι άλλο θέλεις να της πεις. Είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως art print.
  • 2 notecards, το ένα με μήνυμα, το άλλο χωρίς για να μπορέσεις να γράψεις οτι θέλεις εσύ, αν αυτό προτιμάς.
  • 3 gift tags σε 3 διαφορετικά χρώματα.

Χρησιμοποίησε όποιο από αυτά σου αρέσει! Εκτυπώνεις και κόβεις με το ψαλίδι σου τα σχήματα. Τα gift tags, τις στρογγυλές ετικετούλες δηλαδή, αν θες να τους  περάσεις κορδέλα, μπορείς να ανοίξεις τρυπούλα με ένα hole punch ή ένα διακορευτή γραφείου.

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ ΤΟΥ CRAFTY



ΙΔΕΑ 1: 
Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να εκτυπώσεις την ευχητήρια κάρτα και να την κορνιζάρεις είτε σε επιτραπέζια κορνίζα ή σε κορνίζα για wall art. Αν επιλέξεις το δεύτερο μπορείς να διαλέξεις  μια κορνίζα με λευκό περιθώριο, το γνωστό πασπαρτού ή επέλεξε ένα shadow box!
Ετσι, απο συνοδευτική κάρτα μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπέροχο δώρο!

ΙΔΕΑ 2: 
Αν επιλέξεις να φτιάξεις γλυκό για να της προσφέρεις σαν δώρο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο απο τα εκτυπώσιμα  σου ταιριάζει σαν topper, στερεωνοντάς το με ζεστή σιλικόνη ή άλλη κόλλα σε ένα καλαμάκι ξύλινο ή χάρτινο. 
TIP: για να καλύψεις την πίσω μεριά αν δεν θες να φαίνεται το καλαμάκι, απλά εκτύπωσε 2 και στερέωσε το δεύτερο στην πίσω όψη!

ΙΔΕΑ 3:
Μια ανθοδέσμη με λουλούδια ή μια γλάστρα με το αγαπημένο της φυτό, είναι πάντα μια εξαιρετική πρόταση για δώρο. 
Τύλιξε την ανθοδέσμη σου με χαρτί αφής στη μέση των κοτσανιών σε 1 ή 2 χρώματα/αποχρώσεις ή χαρτί λεπτό τύπου kraft, σαν φαρδύ ζωνάρι και στερέωσε το με κορδέλα, twine ή σπάγγο. Απο εκεί πέρνα και τα 3 στρογγυλά gift tags, γράφοντας στο καθένα και απο ένα διαφορετικό μήνυμα!

ΙΔΕΑ 4:
Εκτύπωσε την ευχητήρια κάρτα, γράψε πίσω της τις ευχές σου και μπροστά βάλε ένα λουλούδι στερεώνοντας το κοτσάνι του με washi tape! 


Κάνε κλικ στο σύνδεσμο αυτό που σε παραπέμπει στο Crafty Details για να μπορέσεις να κατεβάσεις το αρχείο pdf σε υψηλή ανάλυση. Αφού το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου, μπορείς να το εκτυπώσεις άμεσα.

Συμβουλή: Πριν δώσεις την εντολή εκτύπωσης, τσέκαρε τις επιλογές. Στο κουτάκι εντολών που θα εμφανιστεί, επέλεξε εκτύπωση - κατά προτίμηση - σε υψηλή ανάλυση και actual size (όχι fit to page). Προσοχή να δηλώσεις το μέγεθος (Α4) και το είδος / βάρος / ποιότητα του χαρτιού που θα επιλέξεις.
Προτίμησε ένα σταθερό smooth λευκό χαρτί για την εκτύπωσή σου (τουλάχιστον 180 gsm) για να πετύχεις καλύτερο αποτέλεσμα. 

Εκτυπώνεις, κόβεις και εισαι έτοιμη!
Θα χαρώ πολύ να δω πως χρησιμοποιήσατε τα εκτυπώσιμα που έφτιαξα! @hellocraftydetails
#craftyprintables

Να χαιρόμαστε όλοι τις μανούλες μας και χρόνια πολλά επίσης σε όσες φίλες είναι κι αυτές μανούλες!

Ματς μουτς
Νικολέττα.


Εγώ εκτύπωσα ήδη το σετάκι για να είμαι έτοιμη! Εσείς τι ετοιμάζετε σήμερα; Τη Νικολέττα και όλες τις όμορφες προτάσεις της για φανταστικά εκτυπώσιμα και όχι μόνο, θα βρείτε στα παρακάτω:
Facebook: Crafty Details
Pinterest: Crafty Details
Instagram: Crafty Details

Αν ψάχνετε και για άλλες ιδέες για την ημέρα της μητέρας ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω θέματα:


Καλή εβδομάδα!

6 σχόλια:

  1. Κατερίνα σε ευχαριστώ για τη συνεργασία! Στέλνω τα χρόνια μου πολλά σε όλες τις μανούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σ' ευχαριστώ Νικολέττα μου για την υπέροχη δουλειά που ετοίμασες για το Κυριακή στο σπίτι και όλες τις γλυκιές μανούλες!

      Διαγραφή
  2. Πανέμορφα εκτυπώσιμα! Υπέροχη ιδέα! Ευχαριστούμε Κατερίνα μου. Πολλά φιλιά και χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν Μία μου. Η Νικολέττα είχε μεγάλη έμπνευση και στο σχέδιο αλλά και στις χρωματικές επιλογές!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...