Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Διακοσμώντας μπισκότα με ζαχαρόπαστα για τον Άγιο Βαλεντίνο





Τι γίνεται όταν 3 φίλες μαζεύονται για να φτιάξουν μπισκότα για τους Βαλεντίνους τους; Το Κυριακή στο σπίτι γέμισε με ζύμες, ζαχαρόπαστες, καραμελάκια, καρδούλες και φυσικά δυνατά γέλια!












Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Κυριακή όταν αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι σαν pre-valentine all girls gathering! Έτσι 3 φίλες συν μια μικρούλα μπέμπα (η βαφτιστήρα μου) μαζευτήκαμε σήμερα για να φτιάξουμε αγαπησιάρικα μπισκότα.


Η συνταγή της Αθηνάς από το Craft Cook Love  με έβγαλε φυσικά ασπροπρόσωπη και ετοιμάσαμε 2 δόσεις μία σε στρογγυλό σχήμα και μία σε μεγάλες καρδιές.



Βάλαμε τα μπισκότα μας στο τραπέζι και με ζαχαρόπαστες σε χρώματα λευκό, ροζ και ρουμπινί, καραμελάκια χρωματιστά σε σχήμα καρδιάς και γαλάζιες πέρλες ζάχαρης αρχίσαμε τα καλλιτεχνήματα.



Χωρίς σχέδιο και πλάνο αφήσαμε την φαντασία μας ελεύθερη και φτιάξαμε στο τέλος όλα τα μπισκότα με διαφορετική διακόσμηση. Ακόμα και η μικρούλα μας διακόσμησε το δικό της μπισκότο έκπληξη για τον μπαμπά της!









Ένα τραπέζι γεμάτο με μπισκότα με ζαχαρόπαστα για του Αγίου Βαλεντίνου! Σε μία τυχαία στιγμή έμπνευση μάλιστα ανακατεύοντας χρώματα φτιάξαμε και marble ζαχαρόπαστα. Τα τυλίξαμε όλα σε σακουλάκια και τα δέσαμε με χαρούμενες κορδέλες.





Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τις φίλες μου για το κέφι και την παρέα τους και ελπίζω οι άντρες τους να αισθανθούν περήφανοι για αυτές όταν θα τους τα προσφέρουν τα μπισκότα της αγάπης από τα χεράκια τους!

Αν θέλετε και άλλη έμπνευση για τη γιορτή των ερωτευμένων διαβάστε και τις παρακάτω αναρτήσεις από το Κυριακή στο σπίτι μαζεμένες εδώ.


Καλή εβδομάδα!

26 σχόλια:

  1. τέλεια τα μπισκότα σας!!! πάντα τέτοια!! να μαζεύεστε, να δημιουργείτε και να περνάτε όμορφα!! καλή εβδομάδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι αξίζει και μέρα του Βαλεντίνου Εύη μου! Να περνάμε καλά με αυτούς που αγαπάμε! Αν τους γλυκάνουμε και λίγο παραπάνω ακόμα καλύτερα!

      Διαγραφή
  2. Απίθανα τα μπισκότα σας!Μου αρέσει που μαζεύτηκε παρεάκι να τα φτιάξει!Ακόμα πιο ευχάριστη η ατμόσφαιρα. Μπράβο κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφορμή ψάχναμε Λίλια μη νομίζεις! Είχε πολύ πλάκα πάντως! Σήμερα θα λυθεί και το μυστήριο των αντρών μας μόλις θα παραλάβουν τα μπισκότα τους χιχι!

      Διαγραφή
  3. τι όμορφα μπισκότα ...
    καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ πολύ! Τελικά όταν μαζεύονται πολλοί οι φαντασία ξεδιπλώνεται στις δημιουργίες!

      Διαγραφή
  4. Τί όμορφες φωτογραφίες! Μπράβο για το κέφι και την ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να σκεφτείς Ευγενία ότι σχεδόν ξεχάστηκα από τη χαρά μου να βγάλω αξιοπρεπείς φωτογραφίες αλλά ευτυχώς κάτι βγήκε για να έχουμε ενθύμιο από τη μέρα!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Αφού βλέπεις ένα δίχρονο να τα φτιάχνει τόσο εύκολα, είμαι σίγουρη ότι όλοι μπορούν αρκεί να έχουν όρεξη και κέφι!

      Διαγραφή
  6. Αχ καλέ τι απίθανα!!!!!!!! Ωραία σχέδια με φαντασία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τελικά Μαίρη μου όταν μαζεύονται διαφορετικοί άνθρωποι οι ιδέες είναι πολλές γιατί η κάθε μία έβγαλε λίγο από την προσωπικότητα της στα σχέδια!

      Διαγραφή
  7. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ζαχαρόπαστα και ομολογώ οτι δείχνουν πολύ πιο όμορφα τα μπισκότα έτσι. Μπράβο για την ιδέα να μαζευτείτε παρέα οι γυναίκες και η μπουμπού βεβαίως! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάνα πρέπει να το κάνεις άμεσα! Η ζαχαρόπαστα είναι τέλεια για καλλιτεχνικά πειράματα τα οποία τα τρως κιόλας μετά χιχι!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ενδιαφέρον το μαρμάρινο εφέ στα μπισκότα... εγώ πάλι βρε παιδί μου όταν ασχολούμαι με την κουζίνα γενικώς θέλω να είμαι μόνη μου. Δεν αντέχω την πολυκοσμία χαχαχχαχαχ Μπράβο Κατερίνα μου και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει και ο κόσμος την πλάκα του Χριστίνα μου αρκεί να έχεις στο νου σου ότι θα έχεις μετά μία κουζίνα με χρώματα παντού! Όσο για το μαρμάρινο εφέ να σκεφτείς ότι βγήκε εντελώς τυχαία πιάνοντας στα χέρια μου μια μπάλα ζαχαρόπαστας που έπαιζε η μικρούλα της παρέας μας!

      Διαγραφή
  9. Επαγγελματικό αποτέλεσμα! Πολυ ευχαρίστως θα τα αγόραζα τα μπισκοτάκια σας! Γειά στα χεράκια σας και της μπέμπας και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα καλέ μας κακομαθαίνεις! Να σου πω την αλήθεια τόσα που βγήκαν σκεφτόμουν να βγω να χαρίζω στη γειτονιά αλλά τελικά μοιράστηκαν μεταξύ μας και δεν έμεινε κανένα ούτε για δείγμα!

      Διαγραφή
  10. These are just too adorable Katerina. They are like blank canvases that you can paint anything at all on. And they must taste delicious!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mary you should definitely try to play with sugarpaste! With your talent you'll make really beautiful cookies! Think of it as a craft project!

      Διαγραφή
  11. Τέλεια τα μπισκότα σας!! Και τι ωραία ιδέα να μαζευτούν οι φίλες παρέα για κοινή δράση ;) το τερπνόν μετά του οφελίμου!! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και όπως είδες ακόμα και η μικρούλα μας μια χαρά συμμετείχε! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  12. Έγιναν πολύ ωραία Κατερίνα μου!! Άντε και στα Πασχαλινά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δασκάλα πολύ με συγκινείς! Με έβγαλες ασπροπρόσωπη και πίστεψε με κάπου εκεί έξω υπάρχουν κάτι σύζυγοι που γλυκάθηκαν πολύ με την τέλεια συνταγή σου!

      Διαγραφή
  13. Tι όμορφα!! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ζαχαρόπαστα στα γλυκά μου και θα το ήθελα πολύ!! ;)
    xo,
    ohmydarlingdeer.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε πολύ Σοφία μου! Η ζαχαρόπαστα κάνει θαύματα στη διακόσμηση αλλά έχει και πολύ πλάκα! Σου προτείνω να δοκιμάσεις το συντομότερο!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...