Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Τα Χρώματα του 2018!






Έφτασε επιτέλους η ώρα να δούμε και να απολαύσουμε τα χρώματα του 2018 όπως τα διάλεξαν οι πιο γνωστές εταιρίες χρωμάτων! Τι διαφορές θα έχουμε από το 2017 και ποια είναι τα χρώματα που θα αποτελέσουν τάση στη διακόσμηση και όχι μόνο για το 2018;










Ξεκινάμε κλασσικά από την Pantone η οποία άφησε το περσινό "nature’s neutral" Greenery και μας συστήνει το σύνθετο και στοχαστικό Ultra Violet. Όπως δηλώνει η Pantone "Ο τεράστιος και απεριόριστος νυχτερινός ουρανός είναι συμβολικός για το τι είναι δυνατό και συνεχίζει να εμπνέει την επιθυμία να ακολουθήσουμε έναν κόσμο πέρα ​​από τον δικό μας.". 


Το Ultra Violet θυμίζει αρκετά καλλιτέχνες όπως ο Prince, ο David Bowie και ο Jimi Hendrix αλλά όσο εκρηκτικό και αν είναι νομίζω ότι αποτελεί μία bold επιλογή στη διακόσμηση για γερά νεύρα και δυνατούς λύτες. Σίγουρα δεν θα το έβαζα στο σπίτι μου αλλά θα μου ταίριαζε πολύ στο ντύσιμο!


Η Benjamin Moore μας ξάφνιασε χαρούμενα το 2017 με το Shadow αλλά για το 2018 αφήνει πίσω τα ουδέτερα χρώματα και μας προτείνει "Μια ζωντανή, χαρισματική σκιά κόκκινου, το Caliente είναι ισχυρή, λαμπερή και γεμάτη ενέργεια."




Αν σας έχει κουράσει ο μινιμαλισμός και είσαστε έτοιμοι για λίγο κόκκινο νομίζω πως αυτή η απόχρωση θα κάνει την αλλαγή που θέλετε. Αν και το βλέπω μόνο σαν κόκκινο χαλί, το Caliente μου κάνει ως το χρώμα που θα μπορούσε να δώσει το απαραίτητο drama σε μια βαριά glamorous τραπεζαρία. Μέχρι τότε όμως θα ψάξω να βρω ένα κραγιόν!


Αυτό πάλι που με έκανε πολύ χαρούμενη είναι οι προτάσεις για το 2018 από PPG Paints, Olympic και Glidden που δηλώνουν ότι το αγαπημένο μου Black is back! Ειδικά αυτό το Deep Onyx που θυμίζει βρεγμένο μπετόν μπήκε κατευθείαν στην καρδιά μου. Μάλλον είμαι ακόμα μακριά από φωτεινά και bold χρώματα οπότε κρύψτε μου τα πινέλα! Περιμένω με αγωνία και τα δικά σας σχόλια για το ποιο νέο χρώμα θα επιλέξετε να βάλετε στη ζωή σας το 2018!

Πηγές φωτογραφιών pantone.com, benjaminmoore.com, apartmenttherapy.com


Καλή εβδομάδα!



21 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστούμε Κατερινάκι που μας κρατάς ενημερωμένες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Λίλια! Τελικά τα χρώματα κάθε νέας χρονιάς έχουν και βαθύτερα νοήματα εκτός από τη μόδα!

      Διαγραφή
  2. Έ λοιπόν δεν μου αρέσει κανένα από τα χρώματα που επέλεξαν οι εταιρείες! Ούτε το μοβ της Μεγάλης Παρασκευής ούτε το κεραμιδοκόκκινο (α ρε Μοιραράκη) .... μα τώρα είναι σοβαροί οι άνθρωποι; Ξέμειναν από έμπνευση; Καλή εβδομάδα Κατερίνα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Χριστίνα μου! Πόσο χαίρομαι που συμφωνούμε. Ο χαρακτηρισμός σου δε για τα 2 πρώτα χρώματα είναι ακριβώς to the point!

      Διαγραφή
  3. Wow that is some color Katerina. It certainly is not for everyone and not even close to being a neutral. I can see it being placed in the home as an accessory. It would add lovely pops of color here and there.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Obviously Mary I don't like bold colors a lot so I'm not fair. I would love to see if you use one of the two first colors in your home so I might change my mind.

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ το Heart Wood και το In the Moment. Πολλά φιλιά, Κατερίνα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ενδιαφέρον συνδυασμός Μία μου! Μου φαίνονται και εμένα πολύ όμορφα και μαζί!

      Διαγραφή
  5. Λατρεύω την ένταση των χρωμάτων στη διακόσμηση του σπιτιού,αρκεί να γίνεται όσο πρέπει και σε συνδυασμό με τα έπιπλα και όλα αυτά που χρειάζονται να να υπάρχει ένα ωραίο αποτέλεσμα.Καλή χρονιά Κατερίνα μου και πολλές επιτυχίες το 2018!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου είμαι σίγουρη ότι με την όμορφη αισθητική σου όποιο νέο χρώμα και αν επιλέξεις θα βγάλεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!

      Διαγραφή
  6. λατρευω το 2018, το ειπα??? βλεπω 4 απο τα αγαπημενα μου χρωματα εκει που πλεον προσπαθω να βαλω στο σπιτι μου!!!! τελεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είδα και sneak peak το ομολογώ ότι μόνο εσύ θα μπορούσες να τα συνδυάσεις έτσι όπως πρέπει! Σου βγάζω το καπέλο και περιμένω να δω και άλλα!

      Διαγραφή
  7. Oh I really like these. They so vibrant and that blue from Sherwin Williams is just stunning

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I have to totally agree with you Michelle on that blue! Thanks for pointing this one out! I can totally see thin in our bedroom decor!

      Διαγραφή
  8. Εγώ πάλι με κάποια λιώνω και κάποια τα σιχαίνομαι! Πάντως φέτος λέω να κάνω αλλαγές στο σπίτι !Για να δούμε τι θα κάνω...!!! Φιλια κοριτσάκι και Καλή Χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά Κική μου! Περιμένω να δω ποια χρώματα θα χρησιμοποιήσεις για να εμπνευστώ και εγώ! Τι ωραίες που είναι οι αλλαγές!

      Διαγραφή
  9. 3 από αυτά είναι τα πιο αγαπημενά μου χρώματα. Το In the moment το χρησιμοποίησα πρόσφατα για την ανακαίνηση του σπιτιού μου, ίσως λίγο πιο απαλό. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι κάπου στο instagram σου το πήρε το μάτι μου το In the moment και μου άρεσε πολύ Λαμπρινή μου! Έκανες φοβερή δουλειά!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...