Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Οργανώνοντας τη "χαρτούρα" του σπιτιού (Home Binder)




Όπως ήδη γνωρίζεται κάθε σπίτι έχει και τη "χαρτούρα" του! Ξεκινώντας από λογαριασμούς ΔΕΚΟ, κινητών, χαρτιά τραπεζών και αλλά πολλά που μαζεύονται και τελειωμό δεν έχουν!














Εμπνευσμένη λοιπόν από διάφορα ξένα blogs αποφάσισα να φτιάξω ένα λεγόμενο "Home Binder" που δεν είναι άλλο παρά ένα ντοσιέ με ας τα πούμε "fancy", διαχωριστικά για να οργανώσω όλα αυτά τα χαρτιά!



Και μόνο η διαδικασία είναι μια καλή αφορμή για να κάνετε ένα μικρό ξεκαθάρισμα και να δώσετε λίγο στυλ στη ρουτίνα!

ΔΕΗ
ΟΤΕ
Κοινόχρηστα
Διάφορα
Κενό

Είναι πολύ εύκολο φυσικά να φτιάξετε και τα δικά σας, αλλά αν σας αρέσει η πρόταση μου, στα παραπάνω links μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τα δικά μου διαχωριστικά που απλά τύπωσα και έκανα πλαστικοποίηση! Εννοείται ότι προσθέτετε ότι κατηγορίες θέλετε. Καλή οργάνωση λοιπόν!


Καλή εβδομάδα!

4 σχόλια:

  1. Αχ Κατερίνα μου αυτοί οι παλιολογαριασμοί... δεν φτάνει που μας ξεπαραδιάζουνε πρέπει να τους έχουμε και συγκάτοικους! Και άντε να βρείς χώρο για τόση χαρτούρα. Τα Post σου πάντα με βάζουν σε trip για να νοικοκύρεμα! Να είσαι καλά που μας δίνεις κίνητρο να συμμαζευόμαστε! Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φτάνει Σοφία μου που τους πληρώνουμε πρέπει να κρατάμε και αρχείο! Τουλάχιστον με αυτό το binder μαζεύονται όλα σε ένα μέρος! Χαίρομαι πολύ πολύ που σε "ξεσηκώνω"!!

      Διαγραφή
  2. Α,είναι πολύ ωραία ιδέα! Τα εκτυπώνω άμεσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέκα δε φαντάζεσαι πόσο θα σε βολέψουν για να μαζέψεις τη χαρτούρα!! Αν θες φτιάχνεις και δικές σου κατηγορίες και συμπληρώνεις ανάλογα!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...