Κυριακή 10 Απριλίου 2016

5+1 Λόγοι που δεν διάβασα την Ανάρτηση σου!






Σήμερα σας έχω ένα καθαρό θέμα blogging λίγο αυστηρό αλλά πάντα με καλή διάθεση! Όταν η Δέσποινα από το Edit your Life Magazine με προσκάλεσε για μία guest ανάρτηση το μυαλό μου πήγε αμέσως σε κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ με όλους τους bloggers και να εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους πατάω το "x" στα πρώτα δευτερόλεπτα σε μία ανάρτηση! Σας προσκαλώ λοιπόν για μια βόλτα σκέψης και προβληματισμού στο άρθρο 5+1 Λόγοι που δεν διάβασα την Ανάρτηση σου!







Θα χαρώ πολύ να φορέσετε και εσείς τα αυστηρά γυαλιά σας και να μου γράψετε τα σχόλια σας! Αν σας άρεσε και θέλετε να διαβάσετε tutorial για να βελτιώσετε την εμφάνιση του blog σας, ρίξτε μια ματιά εδώ!




Καλή εβδομάδα!

31 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες στην παρέα μας Άντζυ! Ελπίζω να σε ικανοποιήσει η ανάρτηση!

      Διαγραφή
  2. Ωραίος τίτλος,είμαι περίεργη,πάω να διαβάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή ανάρτηση Κατερινάκι, τη διάβασα ήδη! Εύγε φίλη κι ευχαριστούμε!
    Φιλιά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι Μαρίνα μου που σου άρεσε! Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμες οι πληροφορίες!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία και ειλικρινέστατη ανάρτηση!! Καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που συμφωνείς Εύη μου! Είχα ένα άγχος είναι η αλήθεια για να μην παρεξηγηθώ!

      Διαγραφή
  5. Έχει κάνει θραύση αυτή σου η ανάρτηση,κορίτσι! Σ'ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συνεργασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια Δέσποινα μου! Πόσο χαίρομαι! Και εγώ σε ευχαριστώ πολύ για το βήμα που μου έδωσες για να εκφραστώ με απόλυτη ελευθερία!

      Διαγραφή
  6. Κατερινάκι Συγχαρητήρια! Πολύ εύστοχες παρατηρήσεις! Εξαιρετικό Post και ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί όλοι τις κάνουμε τις κοτσάνες μας μέχρι να μάθουμε! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Σοφία μου! Είπα να γράψω τι ενοχλεί εμένα σε προσωπικό επίπεδο αλλά βλέπω μεγάλη συμπαράσταση! Άρα πρέπει τελικά να αποφεύγουμε τα λάθη!

      Διαγραφή
  7. Άφησα το σχόλιο μου,στη φίλη Blogger και είδα ότι είναι πολύ χρήσιμη,γιατί μπορείς να δείς τους λόγους ξεκάθαρα που δεν έχει επισκεψιμότητα το οποΙοδήποτε blog Κατερίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ Μαρία μου που συμφωνούμε! Έχεις απόλυτο δίκιο ότι το θέμα ισχύει και έχει αρνητικά αποτελέσματα στα στατιστικά κάθε blog!

      Διαγραφή
  8. Τέλειο και τόσο αληθινό! Συμφωνώ απόλυτα. Γενικά νομίζω ότι μπορεί να παίρνει λίγη περισσότερη ώρα για να γράψεις ένα άρθρο με αυτές τις προοπτικές ή να φτιάξεις ένα "φιλικό προς τον χρήστη" blog αλλά αξίζει τον κόπο! Ευχαριστούμε Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο ζούμε μαθαίνουμε Γεωργία μου! Ακριβώς όπως τα λες, σιγά σιγά με την πείρα και με το χρόνο διορθώνουμε το blogάκι μας!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ ,βαριέμαι κι εγώ να διαβάζω μεγάλα κείμενα με περιτολογίες γι αυτό στο τέλος κάνω μια ανάγνωση και αφαιρώ όσες λέξεις μπορώ χωρίς να χαθεί το νόημα.

      π.χ. το πρώτο που έγραψα είχε 31 λέξεις ...το τελικό έχει 27 :D

      Διαγραφή
    3. Ωραία τακτική και αυτή Μαρία! Και κάνεις ένας τελικό έλεγχο και μαζεύεις τις λέξεις σου!

      Διαγραφή
  9. Συμφωνώ και επαυξάνω Κατερίνα. Όπως πάντα είσαι to the point! Και φυσικά εγώ που ασχολούμαι συνέχεια με κατασκευές δεν θα γινόταν να μη δείχνω τον τρόπο αν και δεν σου κρύβω πως όταν ξεκίνησα μου είχαν πει να μη δείχνω όλα τα μυστικά. Είναι όμως ξεκάθαρα θέμα ανθρώπου. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο σημαντικό είναι αυτό που γράφεις Χριστίνα μου! Βέβαια αν μας έκρυβες μυστικά ομολογώ πως δεν θα το καταλάβαινα χιχι (είπε η άσχετη) αλλά να δείχνεις ένα τελειωμένο αποτέλεσμα συνεχώς καταντάει βαρετό!

      Διαγραφή
  10. Διάβασα ευχαρίστως για δεύτερη φορά το άρθρο σου, Κατερίνα μου, γιατί βρίσκω ιδιαίτερα αναγκαίο να μην "ξεχνιόμαστε" στην πορεία , αλλά διαρκώς να βελτιωνόμαστε και στο blogging- oπότε, ανάλογα κείμενα αλλά και παρατηρήσεις, πάντα καλοδεχούμενα.

    Προσωπικά, γράφω όποτε έχω κάτι να μοιραστώ, και σχεδόν πάντα αυτό γίνεται αυθόρμητα και "στο πόδι" (λόγω των πολλών μου υποχρεώσεων) αλλά το θέμα της εμφάνισης των αναρτήσεων προσπαθώ να το προσέξω, γιατί είμαι οπτικός τύπος.
    Γενικότερα, εκτιμώ πολύ τις "ξεκάθαρες" και σύντομες αναρτήσεις- όπως και εσύ τις περιγράφεις.

    Καλή συνέχεια!
    κάνεις πολύ όμορφη και χρήσιμη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξία μου με συγκινείς κάθε φορά με τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πολύ τους ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν και το προσέχουν όπως εσύ! Αν δεν βελτιωνόμαστε δεν πάμε μπροστά σαν άνθρωποι. Να είσαι πάντα καλά και να συνεχίσεις την καλή δουλειά που μας προσφέρεις!

      Διαγραφή
    2. με συγκίνησες και εσύ, Κατερίνα μου...
      σε ευχαριστώ πολύ, καλή μου!

      Διαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Καλή ανάγνωση Μαίρη μου! Θα χαρώ να διαβάσω την άποψη σου για τις σκέψεις μου!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...