Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ψάχνοντας την έμπνευση για το επόμενο Project





Ομολογώ πως ποτέ δεν είχα πρόβλημα να γεμίσω το πρόγραμμα των αναρτήσεων του Κυριακή στο σπίτι! Εξάλλου κάθε Κυριακή με κάτι νέο ασχολούμαι και απλά σας το παρουσιάζω. Το "τετράδιο" με τις ιδέες των επόμενων αναρτήσεων είναι γεμάτο και επιτέλους ήρθε η ώρα να απαντήσω στην ερώτηση πολλών φίλων και αναγνωστών για το που και το πως βρίσκω τις ιδέες! 









H ανάρτηση αυτή ήταν η επιλογή της Ντίνας από το Happy Girly Crafty blog για guest post και φυσικά τη διάλεξε ανάμεσα από διάφορες επιλογές από το παραπάνω "τετράδιο". Ελάτε λοιπόν μια βόλτα μαζί μου να διαβάσετε tips για να βρείτε και εσείς την έμπνευση σας πατώντας εδώ! Θα χαρώ  πολύ να μου γράψετε και τα δικά σας tips για να γεμίσω ακόμα περισσότερες ιδέες!



Καλή εβδομάδα!

14 σχόλια:

  1. Κατερινα οι προτασεις σου ειναι παρα πολυ καλες. Ειμαστε τυχερες που μενουμε σε τοσο ομορφο μερος και παιρουμε εμπνευση απο το περιβαλλον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Indeed Mary! Και μόνο οι αλλαγές αλλαγές των εποχών και αντίστοιχα της φύσης μπορούν να σε γεμίσουν έμπνευση αρκεί να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου!

      Διαγραφή
  2. Έκανα την επίσκεψή μου και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες όλες τις προτάσεις σου.Φιλακια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ Μαρία μου αν και από τα έργα σου μας δείχνεις κάθε φορά ότι η έμπνευση είναι κάτι που πλημμυρίζει τις δημιουργίες σου!

      Διαγραφή
  3. Πάντα έχεις να μας δείξεις κάτι έξυπνο και όμορφα εκτελεσμένο Κατερίνα μου. Ότι μας είπες είναι σωστό πάντως. Σε φιλώ γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίλια εγώ κάθε φορά εμπνέομαι από τις μαγειρικές σου δημιουργίες (ειδικά όταν τις τρώω χαχα) τελικά πρέπει στον επόμενο καφέ να μου πεις και εσύ από που μαζεύεις τόση έμπνευση πριν μπεις στην κουζίνα!

      Διαγραφή
  4. Πραγματικά όμως! Κι εγώ κάπως έτσι βρίσκω έμπνευση, αν και ομολογώ ότι δεν έχω στερέψει ποτέ. Νομίζω πως όλα μπορούν να γίνουν ανάρτηση, από το πιο μικρό και ασήμαντο φαινομενικά μέχρι το πιο σπουδαίο. Αρκεί να μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις στο μυαλό σου όποτε θέλεις, πράγμα που απαιτεί την εξάσκηση του, όπως ακριβώς περιέγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Χριστίνα μου ποτέ δεν έχω κολλήσει σε θέματα έμπνευσης! Μέχρι τώρα δηλαδή, καλά να είμαστε! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που περιγράφεις τη διαδικασία και όντως χρειάζεται εξάσκηση όπως ακριβώς και οι αισθήσεις μας!

      Διαγραφή
  5. Ωραία ανάρτηση και πόσο φοβερές οι προτάσεις σου, ειλικρινά κάποιες φορές κολλάμε και είναι τόσο απλό τελικά να ξεκολλήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο να απομακρυνθείς λίγο είναι αρκετό Μαίρη μου κάποιες φορές! Η έμπνευση πάντως υπάρχει απλόχερα εκεί έξω!

      Διαγραφή
  6. Εγώ δεν είναι ότι δεν έχω έμπνευση, είναι ότι πολλές φορές δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ.. Όταν είμαι down δε λειτουργώ δημιουργικά. Και βέβαια όταν παίρνω τα πάνω μου συνήθως κάτι προκύπτει για να μου κόψει την φόρα και μετά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξανά θελήσω να ασχοληθώ..
    Πάντως έχεις δίκιο.. Και εγώ όταν πηγαίνω βόλτα μου έρχονται διάφορα θέματα στο κεφάλι. Μάλλον φταίει το πολύ οξυγόνο που παίρνω ξαφνικά! :p Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώρα για βόλτα Ελεάνα μου! Το οξυγόνο, ο ήλιος και τα πουλάκια της άνοιξης σίγουρα θα σου φτιάξουν το κέφι και θα βρεις τον δημιουργικό οίστρο που σίγουρα κρύβεις μέσα σου!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...