Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Φούξια polka dots baby shower






Όταν μία χαρούμενη μέλλουσα μανούλα και πολύ καλή σου φίλη έχει κέφι και θέλει να γιορτάσει τον ερχομό της κορούλας της ένα υπέροχο baby shower γεννιέται! Βάλαμε κάτω τα χαρτιά μας και φυσικά το pinterest και ένα Φούξια polka dots baby shower  άρχισε να οργανώνεται με αγάπη από τις δυο μας!









Η διακόσμηση ήταν τα ρουχαλάκια του μωρού τα οποία κρεμάστηκαν σε διάφορα σημεία του σπιτιού με ξύλινα μανταλάκια σε σκοινί από τον χαρούμενο μέλλοντα μπαμπά!


Για ποτά είχαμε επίσης stand (που δεν βρήκα καμία φωτογραφία δυστυχώς) με ένα υπέροχο καρπούζι ανοιχτό το οποίο περιείχε ένα λαχταριστό καρπουζο-κοκτέιλ, δροσερή βυσσινάδα αφρίζουσα παρακαλώ, λεμονάδα με δυόσμο και ροζ ice tea!


Ο αλμυρός μπουφές μας είχε τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια και μπόμπες που ετοίμασε η μέλλουσα μανούλα και νοστιμότατα κεφτεδάκια από τα χεράκια της μέλλουσας γιαγιάς!


Ο μπουφές μας με τα γλυκά είχε την πινελιά μου με χειροποίητα μπισκότα με ζαχαρόπαστα σε σχήμα καρδούλας, λαχταριστά ροζ oreo pops και απλά γεμιστά μπισκότα βουτηγμένα απλά σε ροζ σοκολάτα. Τα γλυκά μας συμπληρώθηκαν με δροσερή φρουτοσαλάτα της μέλλουσας μαμάς και ένα νοστιμότατο lemon pie της άλλης μέλλουσας γιαγιάς!



Φυσικά είχαμε και σχετικά παιχνίδια-δραστηριότητες για μας βάλουν στο mood! Το πρώτο που ετοιμάσαμε ήταν ένα γράμμα-πρόβλεψη που συμπλήρωνε κάθε καλεσμένος!

Ομολογώ πως στη συμπλήρωση γελάσαμε πολύ μιας και οι ιδέες για τα χαρακτηριστικά που θα πάρει το μωράκι από τη μαμά και τον μπαμπά του ήταν αρκετά ευφάνταστα! Τα γράμματα τυλίχτηκαν με σκοινί σε παπυράκι και τα βάζαμε σε ένα όμορφο καλαθάκι!


Η δεύτερη δραστηριότητα μας ήταν καλλιτεχνική όπου καλούσαμε τους καλεσμένους να γράψουν μία αφιέρωση για τη μπέμπα σε ένα λευκό φορμάκι το οποίο θα κρεμαστεί με κορνίζα στο δωμάτιο της!


Η τρίτη και τελευταία δραστηριότητα που αποδείχτηκε και η πιο δύσκολή ήταν να γράψουμε μια συμβουλή για τους νέους γονείς! Το σκεπτικό μας ήταν να μπουν τα φακελάκια σε ένα μεγάλο βάζο στο δωμάτιο του μωρού και την ώρα που θα έρχεται ο νέος γονιός σε απόγνωση να ανοίγει και από ένα!


Εδώ ομολογώ ότι έπαιξε κλέψιμο και αντιγραφή! Ψάχναμε τι γράφανε όσοι είχαν ήδη παιδάκι για να κλέψουμε ιδέες! Τελικά νομίζω ότι οι μισές συμβουλές πρέπει να είναι απλά χιουμοριστικά μηνύματα!


Το ζευγάρι άνοιξε τα δωράκια του με τις κλασσικές στιγμές απορίας και συγκίνησης, τα είπαμε, φάγαμε, παίξαμε και διασκεδάσαμε! Όλα φυσικά καταγράφηκαν σε φωτογραφίες και video για να τα δει η μικρή μπεμπούλα όταν μεγαλώσει! Αυτή τη στιγμή οι γονείς κρατούν στα χέρια τους την πανέμορφη κορούλα τους και εγώ δεν βλέπω την ώρα να μεγαλώσει να μας πει τη γνώμη της για το baby shower που οργανώσαμε με τόση αγάπη εγώ και η μαμά της!


Καλή εβδομάδα!

30 σχόλια:

  1. Me to kalo na genisei i mama kai na xarei to moraki tis. Yperoxo party!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινούλα μου, υπέροχο baby shower, καταπληκτικά διοργάνωση. Το ποτό στο καρπούζι είναι έξυπνη ιδέα! Να τους ζήσει το μωράκι! Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μία μου! Δυστυχώς ο μπουφές των ποτών μας λείπει από φωτογραφία αλλά τουλάχιστον υπάρχει σε video!

      Διαγραφή
  3. τη ομορφο Baby- shower ....κριμα που δεν το ειχαμε στην εποχη μας
    πολυ ωραια το οργανώσατε !!! Να ζησει η μπέμπα ...
    καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως έχει πολύ πλάκα και βοηθάει στο να χαλαρώσει η μέλλουσα μανούλα και να διασκεδάσει! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Υπέροχη ιδέα,μου άρεσαν πολύ οι δραστηριότητες σας!!Να σας ζήσει η μικρούλα!!!Καλό βράδυ Κατερίνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη φορά Ιωάννα μου! Να φανταστείς ούτε καν είχα πάει ποτέ σε κάτι αντίστοιχο! το καλό με τα παιχνίδια ήταν ότι έδεσαν αμέσως την παρέα των καλεσμένων!

      Διαγραφή
  5. τι όμορφα που τα οργανωσατε ολα!!!
    βεβαια αυτο το στησιμο με το καρπουζι...κριμα που δεν το κράτησες φωτο!
    να ζήσει η μπεμπουλα και να ειναι γερή και ευλογημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν στερεωμένο και σε μία ξύλινη βάση πανέμορφο Λίτσα μου! Τουλάχιστον υπάρχει σε video να έχουν ενθύμιο οι γονείς! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  6. χαχαχα φοβερη ιδεα και με πουα!!! Να σας ζήσει η μικρή πριγκίπισσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουά και Ζήνα πάνε παρέα τελικά χαχα! Σκέψου το σα θέμα στο επόμενο πάρτυ σας! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  7. Μα τί υπέροχο πάρτυ ήταν αυτό! Και τόσο τρυφερό! Με το καλό το μωράκι και πάντα χαρές να έχει το σπιτικό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή λευτεριά στην φίλη σου Κατερίνα μου. Γι αυτό είναι οι φίλες! Για να βοηθάει η μία την άλλη ... πολύ όμορφα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέννησε Χριστίνα μου και όλα πήγαν περίφημα! Το κοριτσάκι της είναι μία γλύκα όσο το baby shower! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  9. Είναι μια συνήθεια που δεν την κάνουν συχνά εδώ αν και πολύ όμορφη!Βασική το διοργανώσατε υπέροχα Κατερίνα μου!Εύχομαι με τη σειρά μου ότι καλύτερο για τη μαμά και τη μπεμπούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ ήμουν σκεπτική Λίλια μιας και δεν είχαν καν πάει σε κάτι αντίστοιχο αλλά το προσαρμόσαμε στα δικά μας δεδομένα και ήταν όντως πολύ όμορφα! Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  10. Αυτή η ιδέα με το μπλουζάκι για τις ευχές μου άρεσε πολύ Κατερίνα μου.όλα δείχνουν τόσο ωραία και με πολύ καλή διάθεση απ'ότι βλέπω...με το καλό και την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε πολύ πλάκα το φορμάκι με τις ευχές Μαρία μου! Το μόνο που δεν σκεφτήκαμε ήταν ένας ροζ μαρκαδόρος που θα ταίριαζε περισσότερο! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  11. Για να είμαι ειλικρινής το shower party το θεωρώ μία παράξενη συνήθεια και χωρίς να μπορώ να καταλάβω απόλυτα το νόημα αυτού.. Όμως οφείλω να ομολογήσω οτι το φέρατε στα ελληνικά μέτρα με πλάκες, αστεία και πειράγματα, κάτι που θα κάναμε και με τη παρέα μας!! Εκείνα τα πουα μποτάκια με ξετρέλαναν!!! :)) Να είναι πάντα ευτυχισμένο το μικρό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς όπως τα λες Ελεάνα αλλά τελικά είχε όντως πολύ πλάκα και περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα! Οι νέοι γονείς κατάφεραν και χαλάρωσαν λιγάκι και τους έμειναν όμορφες και γλυκές αναμνήσεις!

      Διαγραφή
  12. Να ζήσει η μπεμπούλα! Πόσο όμορφα τα κάνατε όλα. Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ Λαμπρινή μου! Όλοι βάλανε το χεράκι τους και περάσαμε πολύ όμορφα!

      Διαγραφή
  13. Να τους ζήσει! Τι όμορφα που το περιέγραψες το shower party βρε Κατερινάκ! Σαν μουν εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Everything looks so beautiful and well thought out Katerina. You all did a wonderful job with the baby shower. Wishing the new mom and dad lots of love with their little girl

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...