Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Εύκολη Πασχαλινή λαμπάδα με washi tape





Σήμερα θα φτιάξουμε παρέα μία απλή,  minimal αλλά και όμορφη Πασχαλινή λαμπάδα. Θα τη διακοσμήσουμε με washi tape και ένα γλυκό φιογκάκι. 












Τα washi tapes είναι διακοσμητικές αυτοκόλλητες ταινίες που κυκλοφορούν σε άπειρα σχέδια και χρώματα. Μπορούν να ομορφύνουν τα τετράδια σας ή ακόμα και να χρησιμοποιηθούν σε κάθε είδους craft κατασκευές.


Εγώ τη διάλεξα σε γαλάζιο χρώμα με όμορφα λαμπερά αστεράκια μιας και ήθελα η λαμπάδα να είναι σχεδόν unisex για αγόρια και για κορίτσια. Μπορείτε να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει για το βαφτιστήρι σας και φυσικά και για τη δική σας λαμπάδα.



Κόλλησα την ταινία οριζόντια σε λευκό κερί ώστε να φτιάξω ρίγες καλύπτοντας περίπου τα 2/3 της λαμπάδας. Για να ολοκληρώσω, στερέωσα ένα πράσινο φιογκάκι με λίγη απλή κόλλα.


Έτοιμη η λαμπάδα μου για φέτος. Εύκολα γρήγορα και ομολογώ μου αρέσει πολύ. Φτιάξτε την και εσείς διαλέγοντας ένα washi tape με σχέδιο που αγαπάτε και στολίζοντας την όπως σας ταιριάζει για εσάς ή το βαφτιστήρι σας που τυχόν έχει μεγαλώσει για τα κλασσικά παιχνίδια και κουκλάκια.


Αν ψάχνετε ιδέες και άλλες ιδέες για να στολίσετε τις λαμπάδες σας ή για ακόμα περισσότερη Πασχαλινή έμπνευση ρίξτε μια ματιά εδώ!


Καλή εβδομάδα!

10 σχόλια:

  1. Τι ωραία ιδέα είναι αυτή! Πανέμορφη η λαμπάδα, Κατερίνα μου. Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μία μου. Είναι τόσο εύκολη να γίνει! Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά.

      Διαγραφή
  2. Τι ωραία ιδέα!! Εύκολη και γρήγορη λύση για να διακοσμήσεις όμορφα μια λαμπάδα, και μπορεί να το κάνει ο καθένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς και με τόσα σχέδια και χρώματα που κυκλοφορούν σε washi tapes μπορείς να την φτιάξεις ακριβώς στα γούστα σου.

      Διαγραφή
  3. Oh my I have been so busy Katerina that I forgot all about the lambades. I will have to buy a few and decorate as soon as possible. Thanks for the reminder. I love the idea with the washi tape.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι υπέροχη Κατερίνα μου και πόσο εύκολα και γρήγορα γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...