Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

In the Christmas Spirit

Ήρθε ο Δεκέμβριος!! Καλό μήνα! Πλέον άρχισα να μετράω αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και τι πιο ωραίο για να μπούμε στο κλίμα από το να στολίσω το δέντρο και βέβαια μαζί και το υπόλοιπο σπίτι.

Το δέντρο σκέτο ...

με τα φωτάκια του ...

τα στολίδια του ...

και το τελικό αποτέλεσμα (από κοντά βέβαια έχει άλλη αίγλη και ζωντάνια!)

το ρόδι για γούρι ...

ο Άγιος Βασίλης ...

οι χιονόμπαλες δίπλα στην τηλεόραση ...

το καπέλο που φόραγα ενώ στολίζαμε ...

τα απαραίτητα κεράκια ...

το dinner table ...

και το coffee table!


Βάλτε μουσική (υπάρχουν πολύ καλά Christmas Playlists στο YouTube) φορέστε το καπέλο σας και ξεκινήστε! Και του χρόνου να είμαστε καλά! Αν θέλετε και άλλες Χριστουγεννιάτικες ιδέες από το Κυριακή στο σπίτι ρίξτε μια ματιά εδώ!


Καλή εβδομάδα!

12 σχόλια:

  1. όμορφο όλο το σύνολο αλλά ειδικά το αστέρι σου το λάτρεψα! καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το δέντρο Κατερίνα! Και του χρόνου να είσαι καλά! Καλή εβδομάδα! Χρόνια πολλά απο τώρα γιατί μπορεί να το ξεχάσω αυριο!!! Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ Ειρήνη μου! Που να δεις και τη φετινή διακόσμηση που ετοιμάζω χιχιχι!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το δέντρο σας αλλά και οι υπόλοιπες Χριστουγεννιάτικες πινελιές Κατερίνα! Αναμένουμε και τα φετινά! Καλές γιορτές και Χρόνια σου Πολλά κι από εδώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν Δήμητρα! Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου! Σιγά σιγά ετοιμάζονται και οι φετινοί στολισμοί!

      Διαγραφή
  4. Κατερινάκι μου Χρόνια πολλά για την γιορτή σου κατ' αρχήν έστω και καθυστερημένα! Πολύ όμορφο το Χριστουγεννιάτικο Decor σου και εύχομαι να το χαρείτε αυτές τις γιορτές όπως και με όποιους αγαπάτε! Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου έστω και καθυστερημένα χιχι! Εύχομαι ότι καλύτερο και για εσάς για τις γιορτές που έρχονται!

      Διαγραφή
  5. Λατρεύω τα καρουζελ!!! Κατερίνα και εγώ νευριάζω όταν η φωτογραφία δεν αποτυπώνει το λαμπερό αποτέλεσμα της διακόσμησης και στο καινούργιο σπίτι εκεί που το στολίζω για κάποιο λόγο βγαίνουν παράξενες οι φωτογραφίες.
    Στόλισες για φέτος ή ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε Ελεάνα το καρουζελ μου είναι στα τελευταία του (έχει πέσει κάτω) αλλά έκανε φυσικά και φέτος την εμφάνιση του! Τα κατάφερα και στόλισα και φέτος! Καλές γιορτές και να περάσουμε τέλεια!

      Διαγραφή
  6. Καλέ γιορτές Κατερίνα μου και να σου ευχηθώ και Χρόνια πολλά για την γιορτή σου από τώρα.Στόλισες και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και όλα δείχνουν πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ που με θυμήθηκες Μαρία μου! Να είσαι καλά! Καλές γιορτές να έχουμε.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...