Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Οργανώνοντας τα καλοκαιρινά παπούτσια [tips]

Jimmy Choo





Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι ήρθε η ώρα να μαζέψουμε τα καλοκαιρινά μας παπούτσια μιας και το ποδαράκι άρχισε να κρυώνει! Ας το κάνουμε λοιπόν αυτή τη φορά λίγο πιο σωστά ελέγχοντας τα παρακάτω θέματα:













Μήπως κάποια παπούτσια δεν μας κάνουν πια;
Εντάξει μετά από κάποια ηλικία το μέγεθος του ποδιού μας δεν αλλάζει πλέον αλλά πολλοί από εμάς μπορεί να κάνουμε λάθος αγορές!! Αν το πεδιλάκι είναι στενό και κάθε λουράκι αποτελεί και ένα μαρτύριο πόνου νομίζω ήρθε η ώρα να τα πετάξουμε ή ακόμα και να τα χαρίσουμε αν είναι σε καλή κατάσταση.



Είναι σε καλή κατάσταση;
Τα παλιά και φθαρμένα παπούτσια δεν δίνουν στα πόδια μας την υποστήριξη που χρειάζονται. Βεβαιωθείτε τα παπούτσια σας είναι σταθερά και σε καλή κατάσταση. Μπορεί να χρειάζονται μια βόλτα στον τσαγκάρη για βελτιώσεις ή ακόμα και πέταμα!!


Είναι ακόμα στη μόδα;
Αν δεν είστε και τόσο fashionista, τότε μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το βήμα. Αν όχι βεβαιωθείτε ότι θα ξαναφορέσετε το κάθε ζευγάρι και αν όχι δώστε το κάπου αλλού που θα εκτιμηθεί κατάλληλα.


Είναι βρώμικα;
Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται ένα καλό καθαριστικό γενικής χρήσης και ένα μαλακό πανί για να καθαρίσουμε τα παπούτσια μας εξωτερικά. Πολλά παπούτσια μπαίνουν ακόμα και στο πλυντήριο ρούχων. Για ειδικά υλικά θα πρέπει να αγοράσετε κατάλληλο προϊόν. Σε κάθε περίπτωση στρωνόμαστε στη δουλειά!




Μήπως μυρίζουν άσχημα;
Αν το καθαρίσουμε και δεν αλλάζει κάτι… το πετάμε! Pretty Please!!

Μήπως έχουμε πάρα πολλά παπούτσια;
Ναι ναι ξέρω ποτέ τα γυναικεία παπούτσια δεν μπορεί να είναι πολλά!! Κάντε όμως ένα απολογισμό και αν νομίζετε ότι έχετε πάρα πολλά παπούτσια (ή δεν έχετε που να τα βάλετε) χαρίστε τα ώστε να βρουν ένα νέο σπίτι που θα εκτιμηθούν.



Μήπως χρειαζόμαστε καινούργια παπούτσια;
Σε αντίθεση με την τελευταία ερώτηση, μήπως κάτι μας λείπει; Αν ναι υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες με το τέλος της σεζόν όποτε τρέξτε στα μαγαζιά!


Δείτε όλα τα παραπάνω και μετά συσκευάστε κατάλληλα τα παπούτσια σας και “say your goodbyes”. Until next summer…


Καλή εβδομάδα!

4 σχόλια:

  1. Η αποτοξίνωση ξεκινάει απο τα πράγματα που δεν χρειαζόμαστε και επιμένουμε να κρατάμε μέσα στο σπίτι. Όπως πολύ σωστά συμβουλεύεις Κατερινάκι δρόμο σε όσα δεν χρειαζόμαστε και αντίθετα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Σοφία μου! Και αν είναι σε καλή κατάσταση τα χαρίζουμε για να δώσουμε χαρά σε κάποιον άλλο!

      Διαγραφή
  2. Αχ τα έχω κάνει όλα αυτά! Μάλιστα έχω κάνει και της λοιπής οικογένειας! Και όσο και αν σου φανεί περίεργο το πόδι μου μεγάλωσε μετά τις εγκυμοσύνες ....Ή συνήθισα τις βάρκες και πλέον αγοράζω μισό νούμερο μεγαλύτερα. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις μισά νουμερα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μάχη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγώ φοράω μισό νούμερο! Λες αν μείνω έγκυος να πάρω άλλο ένα μισό και να γίνει ολόκληρο! Τέλεια θα είναι!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...