Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ταχτοποιώντας το χάος των διακοπών!








Μπαίνετε σπίτι με βαλίτσες, τσάντες, σακούλες λίγη άμμο και μπόλικη νοσταλγία για τις μέρες που πέρασαν τόσο γρήγορα! Αφήνεται όλα τα πράγματα ατημέλητα και κοιτάτε το χάος!











Πριν αποφασίσετε να βγείτε έξω και να συνεχίσετε τα παγωμένα κοκτέιλ, μαζέψτε κουράγιο και ταχτοποιήστε τα πράγματα σας ακολουθώντας αυτά τα απλά 5 βήματα:



1. Ευπαθή τρόφιμα: Είμαι σίγουρη ότι κάπου στις τσάντες σας κρύβετε ένα γλυκό μυρωδάτο πεπονάκι, αυτό το τοπικό τυρί που σας άρεσε και τα σαντουιτσάκια που δε φάγατε στο δρόμο! Τοποθετήστε τα άμεσα στο ψυγείο ή πετάξτε ότι έχει αλλοιωθεί!


2. Ρούχα: Ανοίξτε όλες τις αποσκευές και ξεχωρίστε τα ρούχα σας! Τοποθετήστε απ’ ευθείας στο καλάθι με τα άπλυτα όλα τα λερωμένα και στην ντουλάπα τα καθαρά. Βάλτε και ένα πλυντήριο με τις πετσέτες τις θάλασσας για να τις φρεσκάρετε μέχρι το επόμενο ΣΚ που θα κάνετε πάλι βουτιές στην παραλία!

3. Παπούτσια: Αυτή την τσάντα την ανοίγετε στο μπαλκόνι (θυμάστε την άμμο που λέγαμε πιο πάνω!). Τινάζουμε και ταχτοποιούμε! Μην ξεχάσετε ότι τα πάνινα παπουτσάκια σας θα χρειαστούν απαραίτητα ένα πλύσιμο οπότε τα βάζουμε σε σακουλίτσα και δίπλα στο πλυντήριο! 

Coral Bracelet by EfZinCreations

4. Καλλυντικά-Αξεσουάρ: Επιστρέφονται στη θέση τους εκτός από εκείνο το τέλειο χρωματιστό βραχιολάκι από το νησί! Αυτό το φοράμε γιατί είπαμε θα πάμε και για κοκτέιλ μετά!

5. Φύλαξη αποσκευών: Ε ναι είναι το τελευταίο στάδιο! Ταχτοποιήστε και αυτές στη θέση τους αφού τις τινάξετε!



Ένα γρήγορο δροσερό ντουζάκι, ένα ρουχαλάκι από τα ταχτοποιημένα της ντουλάπας (το βραχιολάκι το φοράμε ήδη) και φύγαμε για βόλτα! Δε μας νοιάζει τίποτα! Αύριο θα πάρουμε το πεπόνι για φαγητό στη δουλειά!


Καλή εβδομάδα!

20 σχόλια:

  1. Καλώς όρισες Κατερίνα μου...καλό χειμώνα δεν λέω πρώτον γιατί το καλοκαίρι ακόμα καλά κρατεί και δεύτερον ε δεν είμαι και του χειμώνα είπαμε. Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και καλό χειμώνα.. σωστή Χριστίνα!! Εξάλλου είπαμε πλένουμε τις πετσέτες τις θάλασσας απλά για να τις φρεσκάρουμε!!

      Διαγραφή
  2. Κατερινα μου , ωραια ειναι και πισω στο σπιτι να τακτοποιεις τα πραγματα , πολυ καλες οι οδηγιες σου και το τελευταιο ....φυγαμε για βολτα , το καλυτερο, φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι πάει Μαίρη μου!! Τελικά δεν είναι τίποτα η επιστροφή αρκεί να μην χάνεις το κέφι σου!

      Διαγραφή
  3. Μόλις σήμερα επέστρεψα κι εγώ αλλά για βόλτα δεν το βλέπω.


    Και του χρόνου να'μαστε γερές να ξαναπάμε διακοπές.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες σπίτι και εσύ λοιπόν Αλέκα μου!! Έλα μην χάνεις το κέφι σου!!

      Διαγραφή
  4. Καλή επάνοδο στα γνωστά Κατερίνα!!! Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου!! Καλές βουτιές για όσο κρατάει ακόμα το καλοκαίρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς την! Τα λές τόσο όμορφα που τα κάνεις να ακούγονται σκέτη διασκέδαση! Καλή προσαρμογή στην καθημερινότητα Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου αν αφήσεις πίσω τη λύπη για τις διακοπές που πέρασαν τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο!!

      Διαγραφή
  6. Αχ, δίκιο έχεις για όλα! Πάντα προσπαθώ να τακτοποιώ το χάος των διακοπών άμεσα, γιατί αν τα αφήσω.. θα με πάρει ο χειμώνας! Και να όμως που μόλις τα τακτοποίησα, έμαθα ότι πρέπει να φύγω πάλι !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα τέλεια Ελεάννα! Προλαβαίνεις να κάνεις ακόμα μερικά μπανάκια! Αξίζει ο κόπος!!

      Διαγραφή
  7. Μια χαρά τα λες αλλά εγώ ευτυχώς τα ταχτοποίησα ήδη.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά Μαρία Έλενα και ξεμπέρδεψες και συνεχίζεις τις βόλτες σου στη θάλασσα!!

      Διαγραφή
  8. Μα πόσο βαρετό είναι να αδειάζεις τις βαλίτσες! Ενώ όταν τις φτιάχνεις έχεις τόση ενέργεια!! Πάντως μετά από το ντουζάκι εγώ το μόνο που θέλω είναι μυρωδάτες πυτζαμούλες και καναπές! Μου κακοφαίνεται το κοκτέιλ στην πόλη γμτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως άλλο να τις ετοιμάζεις και άλλο να τις αδειάζεις! Για το κοκτέιλ στην πόλη θα πρέπει να το ξανασκεφτεί πάντως Μαίρη!! Υπάρχουν τέλεια μέρη που θυμίζουν κάτι από διακοπές!!

      Διαγραφή
  9. Καλώς την!!!! Δε μου λες κούκλα....αυτό με τα άπλυτα ρούχα...θα πλυθούν μόνα τους στον κάδο??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα πλύσιμο, σιδέρωμα κλπ (εκτός από τις πετσέτες θαλάσσης) από αύριο! Είπαμε σήμερα έχει κοκτέιλ! Σιγά σιγά η προσαρμογή!!

      Διαγραφή
  10. Αχ Κατερίνα να ξερες τι με περίμενε μόλις γύρισα σπίτι από τις διακοπές θα με λυπόσουν:(
    Ζουζούνια στην κρεβατοκάμαρα με αποτέλεσμα 16 πλυντήρια. Κλαψ κλαψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπω Μαργαρίτα μου εσύ έκανες κανονική γενική υπνοδωματίου!! Νομίζω ότι χρειάζεσαι επειγόντως μια ξαπλώστρα στη θάλασσα το ΣΚ!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...