Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Τα Χρώματα του 2017!






Πρόκειται να βάψετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο; Σκέφτεστε να αλλάξετε τη διακόσμηση σας; Θέλετε να ψωνίσετε καινούργια ρούχα και αξεσουάρ; Πριν λοιπόν ξεκινήσετε ελάτε μαζί μου να δούμε ποια είναι τα trendy χρώματα για το 2017!









Η Pantone για το 2017 (σε αντίθεση με πέρσι) μας συστήνει ένα ζωντανό χρώμα το Greenery! Το Greenery παρουσιάζεται ως το "nature’s neutral" το οποίο θα μας αφυπνίσει, θα μας βγάλει από την πόλη και θα μας κάνει να επιστρέψουμε στη φύση! Όσο για μένα έχω ήδη ενθουσιαστεί! Είναι από τα λίγα ζωντανά χρώματα που αγαπώ και έχω ήδη σε πινελιές στο σπίτι μας! Βέβαια η ζωντανή απόχρωση είναι έξω από το σπίτι σε κήπους και αυλές και μας καλεί να πλησιάσουμε και να την απολαύσουμε πάνω από όλα με σεβασμό!



Η Benjamin Moore αφήνει πίσω το περσινό κλασσικό λευκό και επιλέγει ως χρώμα της χρονιάς για το 2017 το Shadow. Πιστή στη διαχρονική κομψότητα η εταιρεία μας παραπέμπει σε ένα χρώμα λίγο moody θα το έλεγα, το οποίο μπορεί να βγάλει διαφορετικό χαρακτήρα ανάλογα με τα συνοδευτικά του! Αν και κρύβει μέσα λίγο μωβ που δεν είναι και το αγαπημένο μου για το σπίτι, κάτι με τραβάει πολύ σε αυτό το χρώμα και μου φαίνεται ότι θα ταιριάζει τέλεια με ανοιχτόχρωμο αλλά και πιο σκούρο ξύλο!


Αλήθεια μεταξύ τους ταιριάζουν; Το ένα μου βγάζει κάτι πιο φωτεινό και μοντέρνο και το άλλο κάτι πιο σοβαρό και κομψό! Θα κρατήσω το Shadows για το χειμώνα που με εμπνέει και όταν θα ξυπνήσει η φύση την Άνοιξη θα στραφώ προς το Greenery! Ποια η γνώμη σας για τις επιλογές του 2017; Δείτε και τις προτάσεις στα videos και θα χαρώ πολύ να σας διαβάσω!


Καλή εβδομάδα!

20 σχόλια:

  1. Α, λοιπόν, θα διαλέξω το πρασινάκι γιατί είναι τόσο φρέσκο κι αναζωογονητικό!!! Φιλάκια και καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες στην παρέα μας Ευγενία! Θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου για το ζωντανό και πολύ φρέσκο greenery!

      Διαγραφή
  2. Νομίζω το Shadow είναι πολύ όμορφο.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και περίμενα ότι θα προτιμήσεις το πιο φωτεινό greenery Μαρία Έλενα, χάρηκα πολύ που πήγες στο πιο περίεργο shadow!

      Διαγραφή
  3. Και τα δυο μου αρέσουν αλλα θα επιλέξω το shadow, το φαντάζομαι σε συνδυασμό με αλλα γήινα χρώματα να δίνει ένα πολυ αρμονικό αποτέλεσμα! Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς την ίδια σκέψη κάναμε Σωτηρία! Και εγώ το φαντάζομαι με μπεζ και φυσικούς τόνους ανοιχτόχρωμου ξύλου!

      Διαγραφή
  4. Πω πω τα χρώματα στο δεύτερο βίντεο είναι τόσο όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν μια τρομερή ζεστασιά Άντζυ μου και βγάζουν μια φοβερή οικειότητα!

      Διαγραφή
  5. Κι εγώ νομίζω πως το shadow θα επιλέξω Κατερινάκι μου!Μου ταιριάζει περισσότερο!!!Καλή Χρονιά γλυκιά μου, πάντα με φρέσκιες και ξεχωριστές ιδέες!!! φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου βγάζει μία πολύ αρχοντική άποψη το shadow Κική μου και μου αρέσει και μένα πολύ! Το σκέφτομαι ακόμα και για μαξιλάρια στον καναπέ μας!

      Διαγραφή
  6. Πάλι η Pantone μας ξάφνιασε και διάλεξε ένα δύσκολο χρώμα... μα τι σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι όταν διαλέγουν χρώματα; Το πολύ πολύ να το συνδυάσω αν το χρησιμοποιήσω με λίγο ροζ κι αυτό μόνο σε μαξιλάρια την άνοιξη. Το shadow διαλέγω κι εγώ αφού φέτος έπαθα μια κρίση με το γκρι... το βάζω παντού! Φιλιά και καλή συνέχεια Κατερίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κρίση με το γκρι; Αναμένω με αγωνία να μας δείξεις πράγματα μιας και είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα στη διακόσμηση! Να σου πω την αλήθεια περίμενα ότι θα πας προς το shadow μιας και βγάζει μια αρχοντιά που ταιριάζει στο στυλ σου!

      Διαγραφή
  7. και τα δυο τα βρίσκω υπέροχα και πιστεύω ισορροπούν καλά μεταξύ τους!! είμαι φαν των γκρι, αλλά και της σωστής "πινελιάς" που σπάει τη μονοτονία! και αυτό το πρασινάκι είναι ότι πρέπει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ δεν το πιστεύω πόσο ταιριάζουμε Εύη μου! Και εγώ είμαι λάτρης των γκρι και το πράσινο το χρησιμοποιώ για να σπάει λίγο και να δίνει ζωντάνια! Πολύ χαίρομαι!

      Διαγραφή
  8. Shadow και πάλι shadow! Πολύ χρωματιστό το άλλο για μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περίμενα κάτι άλλο από σένα Ζωγραφιά μου! Μέχρι και καναπές θα μου άρεσε στο shadow!

      Διαγραφή
  9. Η ανανέωση στο χώρο του σπιτιού δίνει αυτό τον φρέσκο αέρα ειδικά στα χρώματα,μάλλον θα διάλεγα και τα το πράσινα κι με πινελιές πιο σκούρο του το γκρι και αυτό σε δωμάτιο γραφείου με τα κατάλληλα διακοσμητικά θα έδειχνε σούπερ...Κατερίνα μου...Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη ότι αν κάποιος μπορεί να κάνει το σωστό συνδυασμό μεταξύ των δύο είσαι εσύ Μαρία μου! Περιμένω moodboard!

      Διαγραφή
  10. Αααα σε ευχαριστούμε Κατερινάκι που μας κρατάς ενημερωμένες!Έχουν και αυτά τη μόδα τους!Καλό βράδυ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...