Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Δροσιστική σπιτική Σταφυλάδα






Το καλοκαιράκι και οι ζέστες έρχονται δυναμικά και σήμερα σας έχω την πιο εύκολη εναλλακτική λύση για να δροσιστούμε. Σταφυλάδα λοιπόν από κατακόκκινα γλυκά ζουμερά σταφύλια παγωμένη και απολαυστική!










Όλα ξεκίνησαν από το καταπληκτικό γλυκό του κουταλιού σταφύλι που φτιάχνει η μαμά μου. Το απολαμβάνουμε κλασσικά με το γιαουρτάκι μας αλλά σήμερα είχα έμπνευση και είπα να το "πειράξω" λίγο.


Το έβαλα λοιπόν σε ένα απλό μπλέντερ (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πολυκόφτη) και το έλιωσα τα σταφύλια ενσωματώνοντας τα με το λαχταριστό σιρόπι.



Τόσο απλά και εύκολα έχουμε ένα τύπου σιρόπι σταφυλάδας και διαλύοντας το σε παγωμένο νερό ανάλογα με τα γούστα μας, φτιάχνουμε το πλέον εναλλακτικό ρόφημα.


Προσθέστε μπόλικα παγάκια και ίσως ένα-δυο φυλλαράκια μέντας ή δυόσμου και απολαύστε. Πως σας φαίνεται η ιδέα; Τι άλλο γλυκό του κουταλιού άραγε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε με τον ίδιο τρόπο; Συνεχίζω με την ανάρτηση Κάντε τον εξωτερικό σας χώρο έτοιμο για διασκέδαση και θα είμαι έτοιμη για να απολαύσω το καλοκαιράκι!


Καλή εβδομάδα!

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρία Έλενα! Ελπίζω να τη δοκιμάσεις και να δροσιστείς!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη ιδέα, Κατερίνα μου. Καλό μήνα, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσει Μία μου! Είναι ότι πρέπει για να σε δροσίσει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...