Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Spring Cleaning Round-up 2015







Ξεκινήσατε το Spring Cleaning του σπιτιού σας; Εάν ναι σας έχω σήμερα 10 tutorials για να καλύψετε εύκολα το καθάρισμα 10 σημαντικών σημείων! Πιθανότατα ήδη έχετε δει τις αναρτήσεις αλλά εδώ θα είναι μαζεμένες για να μας δώσουν έμπνευση, ευκολία και το μικρό σπρώξιμο που όλοι χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε!










Ξεκινάμε λοιπόν με χρονική σειρά όπως έχουν παρουσιαστεί στο blog. Πατήστε τον τίτλο για να μεταφερθείτε στην ανάρτηση.
























Και επειδή φυσικά στο Κυριακή στο σπίτι κάνουμε τα πάντα με πρόγραμμα, εκτυπώστε την λίστα με όλες τις αναλυτικές δουλειές του Spring Cleaning, πατώντας εδώ

Τώρα που βλέπω τις cover photos από τις αναρτήσεις μαζεμένες παρατηρώ από πόσα κύματα πέρασα μέχρι να αποκτήσουν ένα στυλ που να μου αρέσει! Πραγματικά η διαφορά πρώτης με τελευταίας είναι αστεία από άποψη στυλ αλλά και ποιότητας! Υπόσχομαι ακόμα πιο καλές στο μέλλον γιατί μέσα από το blogging βελτιωνόμαστε!

Αλήθεια ποιο είναι το αγαπημένο σας tutorial; Ποιο σας έλυσε τα χέρια και ποια από αυτά έχετε υιοθετήσει στην ρουτίνα της καθαριότητας του σπιτιού σας;


Καλή εβδομάδα!

28 σχόλια:

  1. Χτες καθάρισα το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, έχω πολλά ακόμα να καθαρίσω, καφετιέρα και βραστήρα δε διαθέτω, αλλά αυτά είναι από τα πιο εύκολα!Σ'αφήνω, πάω για τα υπόλοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις μπει και εσύ για τα καλά στο χορό βλέπω Δέσποινα! Πολύ χαίρομαι που έχω δικτυακή παρέα! Άντε καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  2. Αυτό είναι κορίτσι για σπίτι! Κατερίνα μου έχεις συγκεντρώσει και έχεις κάνει τόσες χρήσιμες αναρτήσεις. Ευχαριστούμε πολύ, καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν Χριστίνα μου! ελπίζω με το καιρό να ανανεώσω με ακόμα περισσότερες!

      Διαγραφή
  3. Τα εχω ξαναδει τα περισσοτερα και πραγματικα με έχουν βοηθήσει πολυ Κατερίνα μου! Μου θύμισες όμως ότι πρέπει να ασχοληθω με το πλυντήριο μου άμεσα και με έπιασε μια μικρη κατάθλιψη χαχα. Καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κάνεις πολύ χαρούμενη Ντίνα μου! Έλα εύκολο είναι το πλυντήριο δεν θα σε κουράσει ιδιαίτερα!

      Διαγραφή
  4. Μας έχεις κάνει ανθρώπους Κατερίνα! Τέλος! Θα ψηφίσω απορροφητήρα γιατί το κολπάκι με τη σόδα είναι super και ο απορροφητήρας ως γνωστόν είναι μεγάλο βάσανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα πολύ χαίρομαι Σοφία! Είναι η αλήθεια ότι το κόλπο με τον απορροφητήρα έχει λύσει τα χέρια σε πολλές online αλλά και ofline φίλες μου!

      Διαγραφή
  5. Σόδα η θαυματουργή Κατερίνα!!! Από εσένα την έμαθα ως καθαριστικό κι έχω γίνει μεγάλος οπαδός!!!
    Έχω κάνει το #3, το #6 και το #9!!! Τώρα είδα ότι την βάζεις και στο πλυντήριο και πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε!!! Το λαστιχάκι είναι το μεγάλο μου θέμα κι ελπίζω να βοηθήσει η σόδα και σε αυτό!!!
    Σ΄ευχαριστούμε πολύ!!! Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη χαρά μου δίνεις Αλεξάνδρα μου με την ψήφο εμπιστοσύνης! Δοκίμασε και το πλυντήριο και θα φρεσκαριστεί στο πι και φι!

      Διαγραφή
  6. Άργησα φέτος την καθαριότητα αλλά είμαι σε καλό σημείο, μερικά ακόμη που μου έχουν ξεφύγει και μπορω να πω καλώς όρισες καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ Ελευθερία μου; Και εγώ από ότι βλέπω! Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα μας βρει σε ένα πεντακάθαρο και φρεσκαρισμένο σπίτι!

      Διαγραφή
  7. ευτυχως που εχω και εσενα να με οργανωνεις!!! φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εσένα δουλεύω καλέ! Με 2 παιδιά και τόσες δουλειές καλλιτεχνικές και μη, που να ψάχνεις!!

      Διαγραφή
  8. Ευχαριστούμε για τις τόσες αναρτήσεις με θέμα την οργάνωση και την καθαριότητα Κατερίνα!!! Το ότι τις συγκέντρωσες όλες σε μία ανάρτηση, μάς λύνει διπλά τα χέρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Δήμητρα! Μου δίνεις κέφι και για συνέχεια!

      Διαγραφή
  9. Καλά που υπάρχεις και εσύ βρε Κατερινάκι και μας οργανώνεις!Μας τα έκανες όλα πιο εύκολα!Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Λίλια! Πάω να συνεχίσω το καθάρισμα τώρα χιχι!

      Διαγραφή
  10. Πω πω τι πλούσια ανάρτηση Κατερίνα μου !!! Σ'ευχαριστούμε πολύ για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες !!! Καλή σου μέρα !!! Πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου! Υπόσχομαι να κάνω ακόμα περισσότερα tutorial να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο το Κυριακή στο σπίτι μέχρι την επόμενη άνοιξη!

      Διαγραφή
  11. Κατερίνα μου με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ στην οργάνωση και την καθαριότητα με όλες τις αναρτήσεις σου. Μου είχε ξεφύγει όμως η ανάρτηση με το φίλτρο του απορροφητήρα και θα μου χρειαστεί τώρα που έχω ξεκινήσει την ανοιξιάτικη ανανέωση και καθαριότητα του σπιτιού. Φιλάκια πολλά και σε ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε βολέψει πολύ Θάλεια μου! Το καθάρισμα των μεταλλικών φίλτρων του απορροφητήρα είναι πραγματικά από τα αγαπημένα μου tutorial! Δεν θα σε παιδέψει καθόλου!

      Διαγραφή
  12. Νομίζω θα τα υιοθετήσω όλα!!! Ίσως μια ιδιαίτερη προτίμηση στο σίδερο, το φούρνο και το πλυντήριο!!! Καλημέρα Κατερίνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι Χριστίνα μου! Πιστεύω να σε ανταμείψω και να γίνει το καθάρισμα σου απλά, γρήγορα και εύκολα!

      Διαγραφή
  13. Ολα καλά και όλα ωραία... φούρνος και απορροφητήρας μου κάθονται στο στομάχι!! χαχαχαχα
    Εγώ έχω κουτσοξεκινήσει τις καθαριότητες... αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση σοβαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέψου το σαν γυμναστική Ελεάνα μου! Έτσι θα φτάσουμε και πιο καλλίγραμμες στις παραλίες! Ξεκίνα από τα πιο δύσκολα για να τα τελειώνεις!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...