Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Διακοσμώντας με μια ξύλινη άγκυρα {Happy Father's Day}






Θαλασσινό σκηνικό με γεύση από γιορτή του πατέρα σας έχω σήμερα! Ο μπαμπάς μου λοιπόν κατάγεται από το όμορφο νησί της Λήμνου και έχει μια άκρως θαλασσινή αύρα! Έτσι όταν ανέμελα του ζήτησα να μου φτιάξει μία ξύλινη άγκυρα απλά ενθουσιάστηκε!









Το σχέδιο επιλέχθηκε και στρώθηκε στη δουλειά! Ομολογώ τον παίδεψε λιγάκι μιας και έπρεπε να ενώσει 2 κομμάτια ξύλου για να έχουμε το επιθυμητό πλάτος.


Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε είναι μαγευτικό και η ξύλινη άγκυρα συνδυάστηκε με θαλασσινά βότσαλα και πέτρες.


Φυσικά για να συμπληρωθεί το καλοκαιρινό σκηνικό ήρθε να βοηθήσει το τιμόνι του πλοίου.




το λευκό σπίτι που μας περιμένει στο νησί


και φυσικά ο καρχαρίας για να μας θυμίζει ότι όπως μου έλεγε μικρή ο μπαμπάς μου: Τη θάλασσα δεν πρέπει να τη φοβόμαστε, αλλά να τη σεβόμαστε!


Σ' ευχαριστώ μπαμπά μου που μου έμαθες να αγαπώ τόσο τη θάλασσα και που μου μετέδωσες τη νησιώτικη αύρα σου! Χρόνια Πολλά! Να χαίρεστε τους μπαμπάδες σας!


Καλή εβδομάδα!

33 σχόλια:

  1. Να χαιρόμαστε τους Μπαμπάδες μας Κατερίνα μου! Σου το έχω ξανά πει νομίζω πως ο μπαμπάς σου είναι μεγάλος μάστορας (απο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε φτιάξει) και είσαι τυχερή! Φιλια πολλά! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ Ελεάνα μου! Όντως το δεντράκι είχε βγει τέλειο αλλά και με την άγκυρα πιστεύω ότι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

      Διαγραφή
  2. Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου Κατερίνα μου, είναι χρυσοχέρης! Η άγκυρα του είναι άψογη και τα ταίριαξες όλα τόσο όμορφα!!! Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Ίριδα! Πιστεύω έφερα λίγο την καλοκαιρινή αύρα στο σπίτι μου! Τώρα θέλω επειγόντως διακοπές!

      Διαγραφή
  3. Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου Κατερίνα! Είναι πραγματικά χρυσοχέρη με το ξύλο! Υπέροχες όλες οι πινελιές. Την καλημέρα μου & καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ο γλυκός μου χιχι! Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Δήμητρα!

      Διαγραφή
  4. Αχ αυτοί οι μπαμπάδες! Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου κορίτσι μου. Υπέροχη η άγκυρα αλλά και όλες οι καλοκαιρινές πινελιές σου. Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σπίτι μοιάζει πλέον λιγάκι με νησιώτικο λιμανάκι χιχ! Λίγη άμμο να είχα και θα ήμουν πολύ χαρούμενη! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν οι πινελιές μου Χριστίνα μου!

      Διαγραφή
  5. υπ[εροχη Κατερινα!!!! καθαρα νησιωτικο στυλακι που λατρευω! να ειστε καλα να πηγαινετε συχνα στο νησι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ζήνα μου! Με το καλό να πάμε διακοπές! Έχει και υπέροχες παραλίες η Λήμνος χιχι!

      Διαγραφή
  6. Να χαίρεσαι το μπαμπά σου τον χρυσοχέρη Κατερινάκι! Κι εγώ τον δικό μου και όλοι τους μπαμπάδες μας! Τι ωραία που έχετε καταγωγή απο τη Λήμνο και έχετε και σπιτάκι εκεί! Εντάξει η άγκυρα βγήκε καταπληκτική και απο τα χέρια νησιώτη δεν μου κάνει καμιά εντύπωση! Άντε να κάνει καλοκαίρι να χαρούμε λίγο τη θάλασσα που μας τη θύμισε τόσο όμορφα το post σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς όπως το λες Σοφία μου! Άντε να κάνει λίγο καλοκαίρι από όλες τις απόψεις ώστε να ηρεμήσουμε λιγάκι! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά ου λόγια!

      Διαγραφή
  7. Θα το ξαναπώ για τον μπαμπά σου.Είναι καλλιτέχνης και μάστορας μαζί! Πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω ,αφού η αγάπη μου για το ξύλο νομίζω ότι είναι κοινό στοιχείο .Να δώσεις τα συγχαρητήριά μου .Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως Αλέκα μου! θα ήταν μεγάλη του χαρά! Όποτε περνάς από τα μέρη μας στείλε ειδοποίηση! Θα του μεταφέρω τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  8. Όμορφη η Λήμνος, έχουμε ζήσει κάποια χρόνια εκεί αλλά ήμουν μωρό και δεν πολυθυμάμαι... Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου, μου θυμίζει τον δικό μου επίσης πολυμήχανο μπαμπά. Χρόνια τους πολλά λοιπόν! Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να χαιρόμαστε του πολυμήχανους μπαμπάδες μας Ελευθερία μου! Αξίζει μια επίσκεψη στη Λήμνο αν και είναι λίγο ταλαιπωρία! Οι παραλίες της θα σας ενθουσιάσουν!

      Διαγραφή
  9. Να τον χαίρεσαι Κατερίνα μου !!! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!!! Καλά η άγκυρα είναι φανταστική!!! Μου άρεσε πολύ η φυσική απόχρωση που διαλέξατε και ο συνδυασμός με τα βότσαλα !!! Και η παρουσίαση εξαιρετική και πλήρης ... χαχαχα !!!! Πολλά φιλιά!!!! Καλή βδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου! Την ήθελα αρκετά ανοιχτόχρωμη ώστε να βγάζει μία γαλήνη και ηρεμία! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  10. Να τον χαίρεσαι τον χρυσοχέρη μπαμπά σου!! Οι δημιουργίες του είναι μία και μία !! Με το σπιτάκι και την άγκυρα έχω πἀθει πλάκα!! Να ξέρετε έχω γενέθλια τον Αύγουστο χα χα !! Πολλά φιλιά καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ότι πρέπει για θαλασσινά δώρα! Το σπιτάκι μπορείς να το βρεις σε γνωστό κατάστημα του κέντρου με πολύ καλή τιμή! Αλλά το είχα πάρει πριν κάποιο καιρό και εκεί αλλάζουν πολύ συχνά προϊόντα!

      Διαγραφή
  11. Να χαιρόμαστε τους μπαμπάδες μας Κατερινάκι!Δεν έχω λόγια για την άγκυρα...πες του να ξεκινήσει παραγωγή χαχαχα Φυσικά υπέροχο και το τιμόνι του πλοίου!
    Φανταστική η καλοκαιρινή παρουσίαση με τα βότσαλα, μύρισε θάλασσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Λίλια! Μέχρι να βρεθούμε στην παραλία είπα να φέρω λίγο άρωμα διακοπών στο σπίτι! Τώρα βέβαια που τα βλέπω θέλω ακόμα πιο πολύ να φύγω γρήγορα για διακοπές!

      Διαγραφή
  12. γεια στα χερια του μπαμπά! καταπληκτική η άγκυρα και φυσικά όλο το νησιώτικο σκηνικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ Μάχη μου! Χαίρομαι που σου άρεσε! Άντε καλό καλοκαίρι να έχουμε!

      Διαγραφή
  13. να χαιρομαστε τους μπαμπάδες μας! Ειναι πανέμορφα, φανταστικά! Είσαι πολυ τυχερή που ο μπαμπάς σου είναι χρυσοχέρης σας κι εσένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τους χαιρόμαστε Ντίνα μου! Με συγκινείς με τα καλά σου λόγια! Με το καλό να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα για διακοπούλες!

      Διαγραφή
  14. Να τον χαίρεσαι Κωνσταντίνα και του χρόνου!!! Φανταστική η άγκυρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου! (Κατερίνα .. να κάνω μια μικρή διόρθωση)! Και του χρόνου να είμαστε καλά!

      Διαγραφή
  15. Κατερίνα μου να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου, είναι χρυσοχέρης!! Φανταστική η άγκυρα!! Ολες οι συνθέσεις είναι πολύ όμορφες και μου άρεσε και το βότσαλο που χρησιμοποίησες!! Φιλάκια πολλά και δώσε πολλά συγχαρητήρια στον μπαμπά σου από μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα ένα τα διάλεγα τα βότσαλα από παραλία του Ιονίου για να έχουν ομοιομορφία στο χρώμα! Χαίρομαι πολύ που πρόσεξες τη λεπτομέρεια Θάλεια μου! Σε υπέρ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  16. Να τους χαιρόμαστε τους μπαμπάδες !!! Ο δικός σου είναι και χρυσοχέρης!! Με την άγκυρα έπαθα πλάκα! Φιλιά καλή εβδομάδα με κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον παίδεψα λιγάκι αλλά την πέτυχε Αθηνά μου! Πραγματικά είμαι πολύ περήφανη για τα καλλιτεχνήματα του! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...