Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Spring Cleaning: Κρεβατοκάμαρα










Σήμερα και μάλλον ολόκληρη την εβδομάδα έτσι όπως το βλέπω, θα ασχοληθούμε με το spring cleaning της κρεβατοκάμαρας ή αλλιώς γενική καθαριότητα της κρεβατοκάμαρας!








Δεν ξέρω αν σας τρόμαξα αλλά ακόμα και αν κρατάτε την ψυχραιμία σας ετοίμασα μία λίστα με όλες τις λεπτομέρειες και τις δουλειές που πρέπει να γίνουν για μια κρεβατοκάμαρα φρέσκια και καθαρή σαν καινούργια!



Εκτυπώστε και ξεκινήστε μαζί μου για να μου κάνετε παρέα! Θα πλύνουμε κουρτίνες, θα καθαρίσουμε το στρώμα, θα ταχτοποιήσουμε ντουλάπες, συρτάρια και κομοδίνα!

Αν το κομμάτι Οργάνωση στις ντουλάπες σας φαίνεται βουνό, ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση Οργανώνοντας την ντουλάπα [tips] για να βάλετε μια τάξη πιο εύκολα!

Αν θέλετε να με ακολουθήσετε στο γενικό Spring Cleaning ολόκληρου του σπιτιού θα τα βρείτε όλα συγκεντρωμένα στο γενικό θέμα Spring Cleaning!


Καλή εβδομάδα!

20 σχόλια:

  1. Πολύ χρήσιμη η ανάρτησης σου Κατερίνα μου! Σήμερα κάνω και εγω γενική και εννοείται όλη την εβδομάδα γιατί τα κάνω και εγώ σπαστά για να μη μου φανεί βουνό! Αποθηκεύω τη λίστα σου, για να τη χρησιμοποιήσω σαν checklist!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι Λαμπρινή μου που μαθαίνω ότι συμπάσχουμε! Καλή δύναμη!

      Διαγραφή
  2. Η ανάρτησή σου μου έδωσε ένα ακόμα έναυσμα για οργάνωση των δωματίων μας- κυρίως για απομάκρυνση των "άσχετων" αντικειμένων ! :)
    Έτσι γλυτώνουμε και από πολύ άσκοπο συμμάζεμα, ξεσκόνισμα κλπ.

    Καλή εβδομάδα Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Αλεξία μου! Έχω φτάσει να χαρίζω για να μην καθαρίζω αλλά έχει και αυτό το νόημα του! Καλή αρχή λοιπόν!

      Διαγραφή
  3. Το θέμα με τα άσχετα αντικείμενα το έχω κι εγώ καθώς οι μικρές όλο και κάτι φέρνουν από τα δωμάτια τους και το αφήνουν στο δικό μας! Ότι πρέπει είναι η λίστα σου για να οργανωθώ! Ευχαριστούμε! Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι με τα παιδάκια! Θέλεις διπλή δουλειά στην αρχή αλλά μετά φαντάζομαι βοηθούν και συμμετέχουν! Καλό ξεκίνημα στις δουλειές σου!

      Διαγραφή
  4. Δεν θέλω να ακούσω για άλλα καθαρίσματα!!!! Το Σάββατο μάζεψα τα χαλιά κι ακόμα υποφέρω από Post traumatic shock! χεχεχεχεχε Καλή εβδομάδα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα κάνεις! Εγώ σήμερα τα μάζεψα! Το μόνο που χαίρομαι είναι που τσουλάνε τα τραπεζάκια με τις; ρόδες καλύτερα! Καλή συνέχεια Δήμητρα!

      Διαγραφή
  5. Καλημερες! Εχω επιχειρηση "καθαρισμος στρωματος" αυτη τη βδομαδα και το πως το σκεφτομαι δεν μπορω να σου πω!!!! Ακαματρα εντελως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχ μπράβο βρε Μάρω μου! Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Και αν βρεις και κανένα άλλο tip για το στρώμα περιμένω νέα!

      Διαγραφή
  6. τα χαλια αστα ακομα...τα μικρα τρεχουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα τα ξεκίνησα Ζηνάκι! Νομίζω ότι επιτέλους θα κάνει κανονικό καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  7. Μεγάλη λίστα Κατερίνα και λίγος χρόνος για δουλειές! Αλλα καλά ειναι να την έχω για να βλέπω τις ελλειψεις μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι και εγώ Μαίρη τα έγραψα και τα τύπωσα για να κάνω λίγα κάθε μέρα! Καλή δύναμη να έχουμε!

      Διαγραφή
  8. Δε ξέρω αν προλαβαίνω να ασχοληθώ όλη την εβδομάδα με τη κρεβατοκάμαρα.. Τελειώνω το έναν χώρο και μέχρι να πάω στο άλλο έχει ξανα βρομιστεί.. Δεν αντέχω άλλο! Τώρα καταλαβαίνω τη γιαγιά μου που δεν καθόταν καθόλου όλη την μέρα, και το καφέ της στο πόδι τον έπινε. Καλημέρα Κατερίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε δεν θα γίνουμε και υστερικές! Εξάλλου λίγη σκόνη κάνει και πιο ρουστίκ το decor χαχαχα! Άσε τώρα με τα ανοιχτά παράθυρα πλέον όλη μέρα σε καταλαβαίνω απόλυτα Ελεάνα!

      Διαγραφή
  9. Κατερίνα μου θέλω κι εγώ να κάνω γενική καθαριότητα και δεν το αποφάσιζα γιατί πελαγώνω όταν έχω πολλά να κάνω, αλλά τώρα θα πάρω την λίστα σου και θα ξεκινήσω. Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνα από την κρεβατοκάμαρα Θάλεια μου και βλέπουμε! Χαίρομαι πολύ που σου φάνηκε χρήσιμη η λίστα! Καλή δύναμη!

      Διαγραφή
  10. Μπράβο βρε Κατερίνα, είναι η ώρα του νομίζω και πρέπει να ξεκινήσω το πρόγραμμα. Θέλει λίγη οργάνωση, οπότε μας βοηθάς πολύ με το πλάνο σου. Εγώ καθε φορά που ξεκινάω μια δουλειά, την αφήνω στη μέση και ξεκινάω μια άλλη και στο τέλος είναι όλα ανάκατα στη μέση κ τίποτα τελειωμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα τέλειο Ελεάννα! Το παθαίνω και εγώ μερικές φορές ειδικά αν μπλέκομαι με πολλά δωμάτια! Χαίρομαι πολύ που σου φάνηκε χρήσιμο το πρόγραμμα!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...