Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Μενταγιόν καρδιά με βελονάκι






Την αγάπη σας τη δείχνεται του Αγίου Βαλεντίνου ή κάθε μέρα; Σίγουρα κάθε μέρα αλλά και του Αγίου Βαλεντίνου ακόμα λιγουλάκι παραπάνω. Εγώ λοιπόν φέτος θα την φορέσω κιόλας σε κολιέ! Πάμε να φτιάξουμε παρέα ένα μενταγιόν καρδιά πλεκτό με το βελονάκι.









Ξεκινάμε με καφεδάκι, βελονάκι νούμερο 3.5 και ένα κατακόκκινο μαλλί. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε το βελονάκι  και το μαλλί που σας αρέσει περισσότερο ή σας βρίσκεται εύκαιρο.


Διάλεξα να φτιάξω μια καρδιά με κάποιες μικρές παραλλαγές από το tutorial εδώ. Μπείτε δείτε το original βίντεο γιατί ως αρχάρια το δικό μου έχει και τα λαθάκια του παρόλο που προσπάθησα πολύ το ομολογώ.


Η πρώτη παραλλαγή είναι ότι έκανα ένα κύκλο λιγότερο μιας και το μέγεθος μέχρι εκεί με ικανοποιούσε αρκετά για να γίνει ένα γλυκό αλλά και statement κρεμαστό στην κρεμαστή αλυσίδα μου. Έφτιαξα τις δύο ίδιες σχετικά καρδιές και συνέχισα σύμφωνα με τις οδηγίες να τις ενώσω.


Εδώ έρχεται μία ακόμα αλλαγή. Μιας και τα λαθάκια μου και τις ατέλειες μου τις είχα αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το ίδιο χρώμα μαλλί για να τις ενώσω. Εσείς οι πιο έμπειρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο χρώμα και να κάνετε και τα σχεδιάκια του βίντεο ώστε να γίνει ακόμα πιο όμορφο το μενταγιόν σας.


Από μια μικρή τρυπούλα πριν κλείσω την ένωση, γέμισα με κομματάκια-ρεταλάκια από μαλλί αλλά αν σας βρίσκεται και ειδική γέμιση ακόμα καλύτερα. Και ναι, η πιο απλή 3D καρδούλα είναι έτοιμη από τα χεράκια μας.




Την πέρασα σε μια μακριά αλυσίδα που είχα ήδη, από μια μικρή θηλιά που έφτιαξα στο πίσω μέρος και είμαι έτοιμη πριν καν τελειώσω το καφεδάκι μου.


Κόκκινο κραγιόν, κόκκινη κρεμαστή καρδιά αγαπησιάρικη διάθεση και φύγαμε για βόλτα. Η αγάπη είναι στα πιο απλά πράγματα. Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου αγαπήστε τον εαυτό σας και κάντε του ένα κατακόκκινο δώρο.

Αν ψάχνετε και άλλες εύκολες ιδέες με βελονάκι από το Κυριακή στο σπίτι, ρίξτε μια ματιά εδώ και αν θέλετε και άλλες ιδέες για του Αγίου Βαλεντίνου δείτε εδώ.


Καλή εβδομάδα!

13 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο! Ευχαριστούμε Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Αθανασία μου. Ελπίζω να πέρασες τη μέρα αγαπησιάρικα όπως της αξίζει.

      Διαγραφή
  2. Μου αρέσει παρα πολύ το πλέξιμο με βελονάκι και φέτος ειναι η πρώτη χρονιά που δε κατόρθωσα να πλεξω κάτι λογω του μωρού. Πολύ ομορφη η καρδιά που επλεξες και φυσικά και το κραγιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να ξανα-ξεκινήσεις μόλις βρες χρόνο. Να παίρνουμε και ιδέες εμείς οι αρχάριες! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ.

      Διαγραφή
  3. Τι ιδιαίτερο και πόσο ξεχωριστό !! Αγαπησιάρικο κορίτσι μας, σου πάει τρελά το κόκκινο ❤️❤️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αξεσουάρ δεν το τολμάω συχνά αλλά σε κραγιόν το χρησιμοποιώ! Ελπίζω να πέρασες μια όμορφη ημέρα αγάπης γεμάτη αγκαλιές. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ.

      Διαγραφή
  4. Παλιά έπλεκα πρέπει να κάτσω καμιά μέρα να τα ξαναθυμηθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Νατάσσα μου. Πρέπει, πρέπει.. Να βλέπουμε και εμείς να μαθαίνουμε και να παίρνουμε ιδέες για επόμενες δημιουργίες.

      Διαγραφή
  5. Happy Valentine's Day Katerina. That is such a cute heart pendant and really stands out from the rest!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Happy Valentine's Mary. This year I felt like I was fed up with everybody saying the usual mean things about this day, so I wanted to make a bold statement!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφη η καρδιά γλυκιά μου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα μου είναι υπέροχη η καρδούλα και σου πάει πάρα πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...