Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

DIY Ιδέες για να περάσεις υπέροχα το Halloween






Σήμερα έχω όμορφη παρέα και σας ετοίμασα μια υπέροχη Halloween μέρα γεμάτη κατασκευές DIYs που θα σας βάλουν στο κλίμα για να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Ελάτε μαζί μου!










Ξεκινάμε με τη διακόσμηση και φτιάχνουμε εύκολα τον τσαντισμένος Κολοκύθας και τον κολοκύθα Φάντασμα με τις οδηγίες που θα βρείτε στην ανάρτηση του Κυριακή στο σπίτι Διακοσμώντας κολοκύθες για το Halloween.


Συνεχίζουμε με την κλασσική στρογγυλή κολοκύθα που θα γίνει φαναράκι αλλά με περίσσεια προσοχή ώστε να κρατήσουμε την ψίχα για μια λαχταριστή πεντανόστιμη σούπα για το φαγάκι μας. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στην ανάρτηση του Κυριακή στο σπίτι Κολοκύθα για το Halloween και για φάγωμα.


Αφού ολοκληρώσαμε τις κολοκύθες περνάμε στη μετρ της διακόσμησης Χριστίνα που στολίζει το σπίτι μας με ένα τέλειο σκηνικό τρόμου μέσα στο σαλόνι. Όλα ξεκινούν από μία κούκλα-μανεκέν και σιγά σιγά τα φαντάσματα ζωντανεύουν. Θα βρείτε αναλυτικά τα βήματα στην ανάρτηση του Art Decoration and Crafting Ιδέες διακόσμησης για Halloween πάρτι.


Για την πόρτα του σπιτιού σας ή για οποιοδήποτε άλλο μέρος μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση με έναν ιστό αράχνης που ποτέ δεν πρέπει να λείπει από μια τέτοια μέρα. Μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς πως θα φτιάξετε το δικό σας με υλικά που έχετε στο σπίτι σας στην ανάρτηση του Κυριακή στο σπίτι Ιστός αράχνης από μία κρεμάστρα.




Περνάμε στα παιχνίδια και τη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Με τις αναλυτικές οδηγίες της Ελπίδας φτιάχνουμε τρομακτικές μίνι πινιάτες με κορδονάκι που το τραβάς και απολαμβάνεις έκπληξη. Διαβάστε αναλυτικά πως θα φτιάξετε και τις δικές σας στην ανάρτηση του 2 Boys and Hope Φτιάχνουμε μίνι πινιάτες.


Το παιχνίδι συνεχίζεται με μία διασκεδαστική δραστηριότητα που απαιτεί να σώσουμε τα ζουζούνια από τις μαύρες αράχνες. Η Ελπίδα μάλιστα εκτός από τις οδηγίες και τους κανόνες του παιχνιδιού, μας δίνει τις οδηγίες για το πως θα φτιάξουμε το σκηνικό του παιχνιδιού μόνοι μας. Θα βρείτε ακριβώς ότι χρειάζεστε στην ανάρτηση του 2 Boys and Hope Άσκηση λεπτής κινητικότητας: Σώστε τα ζουζούνια.


Τέλος αφού φτιάξαμε τις κολοκύθες μας, διακοσμήσαμε το σπίτι μας, φάγαμε τη ζεστή σούπα μας και απολαύσαμε παιχνίδι, κλείνουμε τη βραδιά με μια όμορφη Halloween ταινία και το πιο περίεργο κέικ που έχετε δοκιμάσει (hint: είναι πράσινο). Οι οδηγίες για να το φτιάξετε πανεύκολα στην ανάρτηση του Κυριακή στο σπίτι Φτιάχνοντας ένα "περίεργο" κέικ.


Καλή εβδομάδα!

4 σχόλια:

  1. Happy Halloween Katerina, do you celebrate in your area? We go crazy for Halloween decor here in NY. Enjoy all the candy!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικές ιδέες για να περάσουμε το halloween ήθελα κι εγώ φέτος να στολίσω αλλά δεν πρόλαβα με τα μαθήματα και τις δραστηριότητες της κόρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μηνα Κατερινα μου!
    Πολύ ομορφες κατασκευες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστικές κατασκευές Κατερίνα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...