Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

DIY Λαμπάδα Peppa






Η Peppa το γουρουνάκι μαζί με όλοι της την οικογένεια είναι από τα πλέον αγαπημένα παιδικά των μικρών παιδιών! Τι γίνεται λοιπόν όταν η μικρή βαφτιστήρα σου ζητάει λαμπάδα Peppa αλλά δεν σε ικανοποιεί καμία από τις τυποποιημένες που κυκλοφορούν στα παιχνιδάδικα;  Εννοείται την φτιάχνεις μόνη σου!







Αγόρασα λοιπόν όμορφη ροζ μοσχομυριστή λαμπάδα σκέτη και φυσικά το πολυπόθητο κουκλάκι-γουρουνάκι Peppa και ψαχούλεψα στο ασορτί ροζ craft box για ταιριαστές κορδέλες και αξεσουάρ.



Το παχουλό γουρουνάκι ομολογώ με δυσκόλεψε λίγο να το στερεώσω πάνω στη λαμπάδα, φυσικά λόγω βάρους, αλλά τα κατάφερα τόσο καλά που σίγουρα η μικρή μου βαφτιστήρα θα χρειαστεί τη βοήθεια της μαμάς της για να το βγάλει!


Το ξέρω ότι όλα για το παιχνίδι γίνονται μιας και είναι τόσο μικρούλα που υπάρχει πιθανότητα να κοιμάται την ώρα της Ανάστασης αλλά πιστεύω ότι ο σκοπός επιτεύχθηκε! Όπως βλέπετε είναι τόσο απλό και εύκολο που αξίζει να το δοκιμάσετε και να έχετε μια όμορφη και τονίζω στολισμένη λαμπάδα, με το παιχνίδι που θα δώσει χαρά στο μικρό σας βαφτιστήρι.

Αν το βαφτιστήρι σας έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ξεπεράσει την Peppa ή αν ψάχνετε ιδέες για τις δικές σας λαμπάδες, ρίξτε μια ματιά και σε άλλα σχέδια από το Κυριακή στο σπίτι με αναλυτικές οδηγίες εδώεδώ και εδώ! Αν ψάχνετε και άλλη Πασχαλινή έμπνευση ρίξτε μια ματιά εδώ!


Καλή εβδομάδα!

34 σχόλια:

  1. Η χειροποίητη λαμπάδα της νονάς είναι πάντα το καλύτερο για τα παιδιά. .Επειδή είναι φτιαγμένη με αγάπη..Έγινε πανέμορφη η λαμπάδα..Θα ενθουσιαστεί η βαφτιστήρα σου..Φιλιά πολλά! Χρόνια πολλά για τη σημερινή μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου! Οτιδήποτε χειροποίητο θέλω να πιστεύω ότι πάντα βγάζει και λίγη από την αγάπη του δημιουργού! Καλό Πάσχα να έχουμε!

      Διαγραφή
  2. Πανέμορφη χειροποίητη λαμπάδα, Κατερίνα μου. Να μου φιλήσεις τη βαφτιστήρια σου. Πολλά φιλιά και σε σένα, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χατίρι δεν της χαλάω Μία μου! Peppa ήθελα Peppa της έφτιαξα! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Καλό Πάσχα να έχουμε!

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς οι περισσότερες λαμπάδες του εμπορίου με παιχνίδια δεν είναι ο,τι καλύτερο. Πολύ όμορφη η λαμπάδα σου. Μου άρεσε ιδιαίτερα η άσπρη κορυφή της λαμπάδας και οι διαφορετικές κορδέλες που επέλεξες! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Ζωγραφία μου! Οι περισσότερες είναι σκέτα κεριά χωρίς ούτε καν μια κορδελίτσα! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει.

      Διαγραφή
  4. πολυ ομορφο η λαμπαδα ....καλη συνεχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια η λαμπάδα σου Κατερίνα και είναι και γεμάτη από την χαρά της δημιουργίας και όλην την αγάπη σου!!!Πέρυσι ο Φραγκίσκος είχε κόλλημα με το Ζορό και τα playmobil,όπως πάντα, και έτσι και εμείς με την νονά του(+αδερφή μου) πήραμε το Ζορό με την κοπέλα του playmobil και τον στερεώσαμε σε απλή λαμπάδα,ενώ πιο παλιά είχαμε στερεώσει ένα λούτρινο μικρό κοτοπολάκι στην λαπάδα του!!Ιδέες υπάρχουν πολλές,καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια ιδέα Ιωάννα μου με το Ζορό! Είμαι σίγουρη ότι θα την φτιάξατε πολύ όμορφη και ο Φραγκίσκος θα την ευχαριστήθηκε! Καλό Πάσχα να έχουμε!

      Διαγραφή
  6. Κατερίνα βγήκε πολύ όμορφη η λαμπάδα σου!Ξεχωρίζει μακράν σε σχέση με τις παιχνιδολαμπάδες του εμπορίου. Μου αρέσει και το ταίριασμα χρώμάτων πεπας και λαμπάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως καταλαβαίνεις Νικολέτα μου το ροζ είναι το αγαπημένο χρώμα της μικρή μου βαφτιστήρας οπότε έπρεπε να κυριαρχεί! Χαίρομαι πολύ πολύ που σου αρέσει η προσπάθεια μου. Καλό Πάσχα να έχουμε!

      Διαγραφή
  7. Αν θέλει το βαφτιστήρι κάτι η νονά πρέπει πάση θυσία να το κάνει 😁😁😁
    Μια χαρά τα κατάφερες Κατερίνα μου.
    Όλα οι άλλες ιδέες που προτείνεις υπέροχες κι εύκολες στην κατασκευή τους.
    Καλή συνέχεια και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς όπως τα λες Ρένα μου! Μία την έχω (προς το παρόν) και χατίρι δεν της χαλάω! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει. Καλό Πάσχα να έχουμε!

      Διαγραφή
  8. This is such a lovely lambada Katerina and I love your DIY spirit. When you can't find what you need make it yourself. Your little goddaughter will be thrilled.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. That's exactly the spirit Mary. I didn't like the available options so an easy DIY is always the right way! I'm happy that you like it!

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Με την Peppa ή χωρίς χαχαχα! Σου έχω μια πουά πέρσι που είναι ότι πρέπει για να την φτιάξεις!

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ελένη μου! Το παχουλό γουρουνάκι με παίδεψε λίγο να το στερεώσω αλλά τώρα δεν πάει πουθενά!

      Διαγραφή
  11. Τρέλα είναι η λαμπαδίτσα σου Κατερινάκι μου! Τη ζήλεζήλεψα θα ζητήσω μια ίδια σπ το νουνό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα να ζητήσεις εννοείται Σοφία μου! Αν και να σου πω και τα προβατάκια που μας έδειξες γάντι θα ταιριάζουν σε μια λαμπαδίτσα! Για σκέψου το!

      Διαγραφή
  12. Και πολύ καλά έκανες και την εφτιαξες μόνη σου γιατί είναι πανέμορφη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια! Ελπίζω να αρέσει και στη μικρούλα μας! Καλό Πάσχα να έχουμε!

      Διαγραφή
  13. όμορφη και άκρως παιχνιδιάρικη λαμπάδα Κατερίνα μου.Ώραία το χρώμα πάνω στο κερί και το δέσιμο είναι μια χαρά.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν τυχερή Μαρία μου και βρήκα ακριβώς το κερί που ταιριάζει γάντι με τη ροζ Peppa! Αχ πολύ χαίρομαι που σου αρέσει και το δέσιμο γιατί ήταν το σημείο που με δυσκόλεψε περισσότερο!

      Διαγραφή
  14. πολύ ζουζουνιάρικη λαμπάδα θα ενθουσιάσει τη μικρή ζουζούνα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' αυτό ελπίζω και εγώ Ρένα μου αν και είμαι σίγουρη ότι θα δει το παιχνίδι και θα θέλει να το βγάλει γρήγορα γρήγορα να παίξει! Καλό Πάσχα να έχουμε!

      Διαγραφή
  15. Ω ναι περάσαμε κι εμείς την φάση Πέππα και χαίρομαι γιατί δεν άντεχα άλλο γουρούνισμα χαχαχα. Υπέροχη η λαμπάδα θα τρελαθεί η βαφτιστήρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα και εγώ ελπίζω να τελειώσει σύντομα να σου πω την αλήθεια Μαρία μου! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  16. Πολύ όμορφη η πρότασή σου, Κατερίνα μου! Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...